Bedrijfspand met bedrijfswoning
Zuidwending 8
te Veendam

Te koop

0

Objectinformatie

Adres: Zuidwending 8, 9644 XK Veendam
Bestemming: Cultuur en ontspanning met bedrijfswoning
Oppervlakte (BVO): ca. 785 m²
Perceelgrootte: 0.37.60 ha
Bouwjaar: ca. 1981

Te koop: bedrijfspand met bedrijfswoning te Veendam

Aan de rand van Veendam ligt een voormalig woonboerderij op een riant perceel van 3.760m² met twee verharde parkeerterreinen. Voorheen is het in gebruik geweest als bedrijfspand met inpandige bedrijfswoning. Het object kenmerkt zich door het uitzonderlijk grote netto vloer oppervlak (715m²) en de overcomplete wellnessruimte gelegen aan de achterzijde.

De bereikbaarheid is zeer goed; het object ligt 11 autominuten van de dichtstbijzijnde autosnelweg, de A7 richting Winschoten en Groningen. De afstand tot het dichtstbijzijnde spoorwegstation, station Veendam, is 2,9 kilometer.

Woonoppervlakte: 715 m2
Woonkamer: 50 m2
Inhoud woning: 1.660 m3
Perceeloppervlakte: 3.760 m2
Bouwjaar: 1981

Indeling:
Entree, hal met trapopgang, woonkamer (49m²) met doorgang naar de andere woonkamer (52m²) met open keuken, bargedeelte, bijkeuken met toegang tot de parking, tussen hal met trapopgang, zij-entree, keuken met doorloop naar de garage/machinekamer met ketelopstelling en filtersysteem t.b.v. de wellness, (slaap)kamer met douche, (slaap)kamer.

Wasruimte met voldoende witgoedaansluitingen, volledig betegelde wellnessruimte (136m²), opgedeeld in 3 ruimten,
het achterste gedeelte is o.a. voorzien van jacuzzi, doucheruimte, sauna, stoomcabine en dompelbad.

1e verdieping:
Overloop voorzijde, tussenhal, ruime slaapkamer met balkon en riante badkamer, tussengang met toegang tot 4 kamers waarvan 3 met doucheruimte, gang naar de achterzijde met toegang tot 4 kamers waarvan 3 met doucheruimte, toilet.

2e verdieping:
Overloop met 2 slaapkamers en 1 badkamer.

Het totaal wordt verwarmd middels c.v. installatie (Remeha Quinta 2009 opgesteld in cascade opstelling) met indirect gestookte boiler + Nefit Topline met indirect gestookte boiler. Het object is voorzien van dubbele beglazing en grotendeels voorzien van rolluiken. In de achtertuin is een zwembad aanwezig, dat niet meer functioneert en buiten gebruik is gesteld. In de tuin zijn enkele opstallen aanwezig.

Conform het vigerende bestemmingsplan Buitengebied Veendam heeft het object als bestemming Cultuur en ontspanning met bedrijfswoning (ten dienste van het gebruik). Dubbelbestemming Leiding-Hoogspanningsverbinding.

Alle gegadigden zullen een screening moeten ondergaan in verband met de wet BIBOB.

Status procedure  

  •  Bekendmaking/publicatie (huidige status)
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Koopovereenkomst
  •  Levering
Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Nieboer Makelaars
Contactpersoon: Yvonne Smit-Nieboer
Telefoon: 0598 62 55 11
E-mailadres: Y.Smit@nieboer.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod