Voormalig belastingkantoor
Dalipassage 17
te Emmen

Verwacht

0

Objectinformatie

Adres:
Dalipassage 17, 7811 DA Emmen
Huidig gebruik:
Leegstandsbeheer
Bestemming:
Kantoor (Begane grond 'Gemengd')
Oppervlakte (BVO):
ca. 3.048 m²
Perceelgrootte:
949 m²

Binnenkort te koop: voormalig belastingkantoor in het centrum van Emmen

Binnenkort start het Rijksvastgoedbedrijf met de openbare verkoop van het voormalig belastingkantoor aan de Dalipassage 17 te Emmen.

Omschrijving
Het voormalige belastingkantoor aan de Dalipassage 17 is gebouwd in 1976, is centraal gelegen in het centrum van Emmen en bestaat uit vijf bouwlagen. De winkelruimtes op de begane grond en op de 1e verdieping behoren niet tot het eigendom. De overige ruimtes betreffen allen kantoorruimtes, de bovenste etage is kantine met een bedrijfskeuken. De ruime kelder is in gebruik als installatieruimte, opslag en stalling. De totale BVO bedraagt 3.048 m2 (gemeten NEN2580). De constructie is beton op staalfundering, de gevel bestaat uit prefab betonelementen, betonnen verdiepingsvloeren en houten en stalen kozijnen met isolerende beglazing.

In 2002 is het pand gerenoveerd en het beschikt over een luchtbehandelingsinstallatie met ventilatie, airco op de 3e verdieping, brandmeldinstallatie, bliksembeveiliging en een personen en goederenlift. Verwarming geschiedt middels 2 CV-ketels en warm water middels boilers. Het huidige energielabel is F.

De locatie beschikt niet over eigen parkeerplaatsen. Het kadastrale perceel is Emmen, K, nummer 2882 (eigendom) en het appartementsrecht Emmen K complexnummer 2583A, appartementsindex 2 . De totale oppervlakte van de percelen samen bedraagt 949 m2.

Ligging
Het kantoor ligt in het centrum van Emmen, op de hoek van de Dalipassage en de Kleepassage aan de noordkant van het deels overdekte winkelcentrum De Weiert. De omgeving bestaat hoofdzakelijk uit winkels met bovenwoningen. Het heringerichte Raadhuisplein en centrumvoorzieningen bevinden zich in de directe omgeving. De bereikbaarheid is goed, op korte afstand van de Hondsrugweg en de aansluitingen op de N34. Ook een bushalte en het NS-station bevinden zich op loopafstand. Er zijn voldoende mogelijkheden tot betaald parkeren op parkeerterreinen en in parkeergarages in de omgeving.

Bestemming
Volgens informatie van de gemeente Emmen valt het Object onder de bepalingen van het bestemmingsplan ‘De Weiert’, vastgesteld op 18 december 1997. De bestemming luidt: ‘Centrumdoeleinden - Kantoren’, maar de begane grond heeft bestemming ‘Centrumdoeleinden - Gemengde Doeleinden’.
Voor nadere, volledige en actuele informatie over het vigerend bestemmingsplan wordt verwezen naar (de website van) de gemeente Emmen en www.ruimtelijkeplannen.nl

Verkoopprocedure
Op dit moment treft het Rijksvastgoedbedrijf de voorbereidingen voor de openbare verkoop. Er is nog geen biedboek beschikbaar en het is op dit moment nog niet mogelijk een bieding uit te brengen. Bij vragen kunt u contact opnemen met het Rijksvastgoedbedrijf.

Status procedure  

  •  Bekendmaking/publicatie (huidige status)
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Overeenkomst
  •  Levering

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (120 MB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: E.M. van der Heide
E-mailadres: esther.vanderheide@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod