Verhuurde praktijkruimte met bovenwoning
Groeneweg 56 en 56 bis
te Utrecht

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Groeneweg 56 en 56 bis, 3531 VG Utrecht
Huidig gebruik:
Praktijkruimte
Bestemming:
Maatschappelijk
Oppervlakte (BVO):
ca. 142 m²
Perceelgrootte:
ca. 425 m²
Bouwjaar:
ca. 1923

Deels verhuurde praktijkruimte met bovenwoning op zichtlocatie in Utrecht

Let op: dit object wordt aangeboden door de gemeente Utrecht en valt daarmee buiten de verkoopprocedures van het Rijksvastgoedbedrijf.

De gemeente Utrecht biedt een tandartsenpraktijk met een bovengelegen royale woning en eigen parkeergelegenheid aan de Groeneweg 56-56 Bis te Utrecht te koop aan middels een openbare inschrijvingsprocedure .

Indeling
In 1923 is het gebouw aan de Groeneweg 56- 56 Bis gebouwd ten behoeve van de veegpost van de Gemeentereiniging post B en als afdelingspost Brandweer. Het gebouw is ontworpen door de architect J. Planjer en is ontworpen volgens de Amsterdamse School. Planjer ontwierp onder andere het Louis Hartloper complex en de Tolsteegbrug. De Amsterdamse School is terug te zien aan symmetrie, het metselwerk en de laddervensters. Op dit moment is de begane grond verhuurd aan een tandartsenpraktijk, de bovenverdieping op 56 Bis staat leeg. De woning heeft een vergunning voor burgerbewoning en zal vrij van huur en gebruiksrechten worden opgeleverd. Tevens beschikt het object over een achter het object gelegen zelfstandig parkeerterrein.

Ligging
De Groeneweg 56- 56 Bis is gelegen op de hoek van de Groeneweg en de Laan van Nieuw-Guinea in het deelgebied Laan van Nieuw Guinea-Spinozaplantsoen. Deze wijk ligt in het westen van Utrecht tussen het Merwedekanaal en de Vleutenseweg. De wijk kenmerkt zich door een dynamische afwisseling van wonen, recreëren en werken. Achter de Groeneweg ligt het Winkelcentrum Groeneweg.

Door de ligging nabij diverse uitvalswegen is de Groeneweg goed bereikbaar met de auto. Ook stoppen diverse bussen in de omgeving. Het Centraal Station ligt gelegen op ca. 10 minuten fietsafstand.

Oppervlakte
De Groeneweg 56 (tandartspraktijk) heeft een metrage van 143 m² VVO verdeeld over de begane grond. De Groeneweg 56 Bis (woning) heeft een metrage van 142 m² GO verdeeld over begane grond, 1e en 2e verdieping.

Eigendomssituatie
In erfpacht uitgegeven voor onbepaalde tijd.

Bestemming
Het gehele pand heeft de bestemming “Maatschappelijk”. Op de 1e en de 2e etage is de bestemming “Wonen” voor maximaal 1 woning toegestaan. Het pand is niet kadastraal gesplitst.

Verkoopproces
De gemeente Utrecht volgt voor dit object op dit moment een openbare verkoopprocedure. Op www.molenbeek.nl vindt u meer informatie zoals de Inschrijvingsleidraad, Model-uitgifteovereenkomst, Uitgiftetekening, Bestemmingsplankaart en voorschriften. De overige relevante documenten zijn in te zien in de digitale dataroom van de verkopende makelaar.

De uiterste inschrijvingstermijn is 27 november 2020, 12:00 uur.

Bezichtigingsmogelijkheden
- 9 november tussen 13:00 en 15:00 uur;
- 12 november tussen 9:00 en 11:30 uur;
- 16 november tussen 17:30 en 18:30 uur. Dit is tevens het laatste moment en de enige mogelijkheid om de tandartsenpraktijk te bezichtigen. Het is niet mogelijk om buiten deze kijkmomenten te bezichtigen.

Informatie
Voor meer informatie of bij vragen kunt u contact opnemen met de heer Putz van Molenbeek Makelaars via hiernaast genoemde contactgegevens.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Molenbeek Makelaars
Contactpersoon: Michiel Putz
Telefoon: 030 256 88 11
E-mailadres: putz@molenbeek.nl
Website: Molenbeek Makelaars

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod