7e tranche defensiewoningen
Grote Berg
te Curaçao

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Grote Berg, Kaya Arembos Kaya Balinja Curaçao

8 defensiewoningen op Curaçao

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft wederom een aantal defensiewoningen verkocht. Het ging om acht woningen in de wijk Grote Berg op Curaçao. Het Rijksvastgoedbedrijf is een onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van de Staat der Nederlanden en is belast met het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van het vastgoed van de Nederlandse Staat én verkoopt deze als het vastgoed niet meer nodig is.

In 2016 werden de eerste overtollige defensiewoningen verkocht. Dit gebeurde steeds via openbare vrijwillige veilingen ten overstaan van een notaris op Aruba en Curaçao. Nu stond op Curaçao inmiddels verkoop nr. 7 op het programma. De acht woningen zijn keurig opgefrist en klaar voor de verkoop. Zeven van de acht woningen liggen in een hofje aan de Kaya Arembos met de nummers 6-8-10-12-14-16-18 en één aan de nabijgelegen weg Kaya Balinja met nr. 21. Alle te verkopen vrijstaande woningen liggen op ruime kavels.

Indeling
De ruime moderne vrijstaande woningen bestaan uit een hal, woonkamer, keuken, drie of vier slaapkamers, twee badkamers, toilet, berging en overdekte porch. De woningen beschikken over een tropische tuin met een ruime parkeergelegenheid. De bestaande omheining is uitgevoerd met een stenen muur met stalen en houten hekwerk.

Verkoopinformatie
Vanaf 14 september 2020 was alle informatie over de verkoop, veiling en de woningen op de website www.caribbean-houses.com beschikbaar en zijn de belangrijke stukken te downloaden. Updates zijn ook te volgen via www.facebook.com/caribbeanhouses.

Op donderdag 1 en op dinsdag 6 oktober 2020 was er gelegenheid om de woningen te bekijken. De veilingdagen waren op vrijdag 6 en 13 november bij Fung-A-Loi & Samandar notarissen.

Woningen
Grote Berg, Kaya Arembos 6
Grote Berg, Kaya Arembos 8
Grote Berg, Kaya Arembos 10
Grote Berg, Kaya Arembos 12
Grote Berg, Kaya Arembos 14
Grote Berg, Kaya Arembos 16
Grote Berg, Kaya Arembos 18
Grote Berg, Kaya Balinja 21

Status procedure

  •  Bekendmaking/publicatie
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase (huidige status)
  •  Overeenkomst
  •  Levering

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: De heer H. Knippels
E-mailadres: biedboek@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod