Object aan de Osdorperweg 826 te Amsterdam
Osdorperweg 826
te Amsterdam

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Osdorperweg 826, 1067 TC Amsterdam
Huidig gebruik:
Leegstandsbeheer
Oppervlakte (BVO):
ca. 180 m²
Perceelgrootte:
ca. 914 m²
Bouwjaar:
ca. 1967

Halfvrijstaand object aan de Osdorperweg 826 te Amsterdam

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft middels openbare inschrijving via FRIS Bedrijfsmakelaars het object verkocht.

Het object is omstreeks 1967 oorspronkelijk gebouwd als een twee-onder-een-kapwoning en beschikt over 180 m² GO verdeeld over de begane grond, de 1e verdieping en een zolderverdieping. Het perceeloppervlakte bedraagt circa 914 m². De staat van onderhoud is zeer slecht en dient volledig aangepakt te worden. Het object en het perceel lenen zich goed voor uitbreiding van het bebouwde oppervlak. Koper dient hiervoor zelf de procedure te doorlopen om de benodigde toestemming/vergunningen te verkrijgen. Bodemonderzoek heeft uitgewezen dat bodemvervuiling aanwezig is en deze vervuiling kan van invloed zijn op de uitbreidingsmogelijkheden van het bebouwde oppervlak.

Het object is thans in gebruik via een leegstandsbeheerder en wordt vrij van huur en gebruik opgeleverd.

Ligging
Gesitueerd langs de Osdorperweg is dit object te vinden gelegen op een zeer ruim opgezet perceel langs het water. Meerdere voorzieningen zijn te vinden op loopafstand in Halfweg waar ook de uitvalsweg Haarlemmerweg en het station Halfweg-Zwanenburg goed te bereiken zijn.

Mogelijkheden en bestemming
Voor dit object geldt dat er thans geen vigerende bestemming is. De Gemeente Amsterdam heeft aangekondigd dat een nieuw bestemmingsplan in procedure zal worden gebracht. Voor een actuele stand van zaken wordt verwezen www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeente Amsterdam.

Procedure
Het object is openbaar gepubliceerd op 7 september 2020. Kijkdagen vonden plaats op 21, 23 en 25 september 2020. Uiterste biedingen dienden ingediend te worden middels het verstrekte biedingsformulier en binnen te zijn op 5 oktober 2020 voor 12:00 uur bij FRIS Bedrijfsmakelaars via het e-mailadres: bedrijfsmakelaars@fris.nl.

De koopovereenkomst is opgemaakt door het Rijksvastgoedbedrijf en verstrekt in de data room. Een overdracht bij de notaris zal 35 dagen na het tekenen van de koopovereenkomst plaatsvinden. Bij het uitbrengen van een bieding aanvaarden aspirant-kopers dat er een integriteit/solvabiliteitsonderzoek gerechtigd is door het Rijksvastgoedbedrijf. Het Rijksvastgoedbedrijf passeert het object middels een volmacht, de koper is vrij in notariskeuze.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

FRIS Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon:
Telefoon: 020-3017720
E-mailadres: bedrijfsmakelaars@fris.nl
Website: FRIS Bedrijfsmakelaars

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod