Voormalig politiebureau Rotterdam
Dorpsweg 19
te Rotterdam

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Dorpsweg 19, 3082 LA Rotterdam
Huidig gebruik:
politiebureau - leegstand
Bestemming:
Gemengde Bebouwing I
Oppervlakte (BVO):
ca. 600 m²
Bouwjaar:
ca. 1977

Voormalig politiebureau in Rotterdam

Let op: dit object wordt aangeboden door de Politie en valt daarmee buiten de verkoopprocedure van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

Omschrijving
Dit politiebureau telt 3 bouwlagen - begane grond met kelder en zolder - en omvat circa 600 m┬▓ bruto vloeroppervlakte. De begane grond bestaat uit diverse (vergader)kamers plus een receptie en sanitair. De zolder doet dienst als keuken en personeelsruimte. De kelder bestaat vooral uit opslagruimte en heeft ook diverse (inloop)kluizen. Achter het pand is een afgesloten buitenterrein. Het pand leent zich perfect voor het transformeren naar een winkel- of zorgbestemming.

Ligging
Het object is gelegen in Oud-Charlois op de hoek van Dorpsweg en Wolphaersbocht. Naast het object bevinden zich bushaltes voor streekbussen naar Rotterdam Centraal en Zuidplein en een tramhalte (Dorpsweg) voor tram 2 richting Charlois en Lombardijen (overstappen op halte Maashaven voor de Metro).

Mogelijkheden en bestemming
Volgens de gemeente Rotterdam is de bestemming van het object beschreven in het bestemmingsplan Oud-Charlois, vastgesteld door de gemeenteraad op 11 december 2008, als 'Gemengde Bebouwing I'. Dit houdt in o.a. woningen, winkels, kantoor, bedrijf en maatschappelijk voorzieningen. Horeca is niet toegestaan.

Verkoopprocedure
Het object werd verkocht via een openbare veiling op donderdag 17 september 2020 met onvoorwaardelijke biedingen.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Contactpersoon: Paul Stotesbury
Telefoon: 085 877 1460
E-mailadres: pstotesbury@redeptcresa.nl

Overig aanbod Politie

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod