Voormalig politiebureau Dordrecht
Groenmarkt 88-90
te Dordrecht

Verkocht onder voorbehoud

0

Objectinformatie

Adres: Groenmarkt 88-90, 3311 BE Dordrecht
Huidig gebruik: politiebureau
Bestemming: Gemengd-1
Oppervlakte (BVO): ca. 714 m²
Perceelgrootte: 294 m²
Bouwjaar: ca. 1750

Voormalig politiebureau in Dordrecht centrum

Let op: dit object wordt aangeboden door de Politie en valt daarmee buiten de verkoopprocedure van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

Omschrijving
De Politie biedt dit herontwikkelings-/renovatie object te koop aan middels openbare veiling i.c.m. inschrijving. Dit voormalige politiebureau, rijksmonument, gebouwd rondom 1750, omvat circa 714 m² bruto vloeroppervlakte verdeeld over de begane grond (295 m²) en twee bovenverdiepingen (resp. 244 m² en 175 m²). Het pand leent zich perfect voor het transformeren naar woningen en/of een commerciële bestemming. Koper dient hiervoor wel een omgevingsvergunning aan te vragen.

Ligging
Het object is gelegen in een karakteristieke straat in de oude binnenstad van Dordrecht, vlakbij het Stadhuis en binnen enkele loopminuten vanaf het kernwinkelgebied.

Mogelijkheden en bestemming
Volgens de gemeente Dordrecht is de bestemming van het object Gemengd-1, zoals beschreven in het bestemmingsplan Historische Binnenstad, vastgesteld door de gemeenteraad op 22 februari 2011. Dit houdt o.a. in dat bestemmingen zoals wonen, kantoor, horeca (met restricties), detailhandel en dienstverlening mogelijk zijn. Uiteraard moeten potentiële kopers hun eigen onderzoek plegen.

Voor nadere informatie over het vigerende bestemmingsplan wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Verkoopprocedure
Het object wordt verkocht via een openbare veiling met onvoorwaardelijke biedingen die plaatsvindt op 17 september 2020 om 13:00. Een uitgebreide omschrijving van de verkoopprocedure en -voorwaarden vindt u op vendr.nl.

U kunt ook via Vendr vragen stellen en inschrijven voor de kijkdagen op 25 augustus en 3 september 2020.

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Contactpersoon: Paul Stotesbury
Telefoon: 085 877 1460
E-mailadres: pstotesbury@redeptcresa.nl

Overig aanbod Politie

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod