Ruim vierkamerappartement met royaal terras en parkeerplaats
Vesting 124
te Vijfhuizen

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Vesting 124, 2141 MD Vijfhuizen
Huidig gebruik:
Leegstand
Bestemming:
Wonen- Gestapeld
Oppervlakte (BVO):
ca. 101 m²
Bouwjaar:
ca. 2007

Ruim vierkamerappartement met royaal terras en parkeerplaats

Een ruim vierkamerhoekappartement met royaal terras en parkeerplaats in Vijfhuizen is verkocht aan een particulier voor een bedrag van € 388.600,-. Het appartement is gelegen in de rustige woonwijk ‘Stellinghof’ naast een bushalte voor een snelle verbinding met Haarlem, Amsterdam en Schiphol.

Aan de rand van Vijfhuizen, in een rustige woonwijk, treft u dit prettige appartementencomplex uit 2007. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in het souterrain, twee ruime slaapkamers, gezellige woonkamer en keuken met eetkamer. De ligging op de derde en tevens hoogste etage aan het einde van de galerij op het zuidwesten is zeer prettig.

De woonkamer heeft een fraaie, hoge raampartij voor een mooie lichtinval en in combinatie met het hoge, speelse plafond in de woonkamer wordt de ruimte in de woonkamer extra geaccentueerd. Het royale dakterras van circa 28 m² is gelegen op het zuidwesten, heeft zicht op het recreatiegebied ‘De Groene Weelde’ en is zowel vanuit de woonkamer als vanuit één slaapkamer via een schuifpui te bereiken.

Ligging
De ligging is ideaal, voor de deur treft u de bushalte van de ‘Zuidtangent’ waardoor onder andere Schiphol, Haarlem en diverse stadsdelen van Amsterdam snel bereikbaar zijn. Ook diverse uitvalswegen naar Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp zijn op steenworpafstand gelegen. Vanuit het complex loopt u de verschillende aangrenzende recreatie- en groengebieden in zoals de ‘Groene Weelde’, ‘Haarlemmermeerse Bos’ en de ‘Geniedijk’.

Indeling
Souterrain: Parkeerkelder
Begane grond: Gemeenschappelijke entree met bellentableau, brievenbussen en lift.
Derde etage: Loopbrug naar de woning, entree met tochtportaal en meterkast, lange hal met intercom. Aan de linkerzijde de eerste slaapkamer, aan de rechterzijde de eetkamer met open keuken. Naast de keuken treft u de bijkeuken met cv-installatie en wasmachineaansluiting. De ruime badkamer beschikt over vloerverwarming, een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en designradiator. De lichte woonkamer biedt toegang tot het royale dakterras en tot de tweede slaapkamer.
Het dakterras is tevens via deze slaapkamer bereikbaar.

Verkoopprocedure
Het object werd verkocht via een openbare inschrijving via Kramer & Partners Makelaars.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Kramer & Partners Makelaars
Contactpersoon:
Telefoon: 023 5482048
E-mailadres: info@kramerenpartners.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod