Industrieel zorgvastgoed
Thermionpark 9
te Lent Nijmegen

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Thermionpark 9, 6663 MM Lent Nijmegen
Huidig gebruik:
Verhuurd aan zorgaanbieders
Bestemming:
Gemengd (GD) waaronder wonen, kantoren, dienstverlening, horeca categorie 1, maatschappelijk en ondersteunende detailhandel
Oppervlakte (BVO):
ca. 3.471 m²
Perceelgrootte:
ca. nnb m²
Bouwjaar:
ca. 1937

Volledig verhuurd industrieel zorgcomplex in Nijmegen Noord

Let op: dit object is destijds aangeboden door de gemeente Nijmegen en valt daarmee buiten de verkoopprocedure van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

De inschrijving is gesloten. De gemeente Nijmegen verkocht een volledig verhuurd industrieel en uniek zorgcomplex in Nijmegen Noord.

Omschrijving
In 2012 heeft de gemeente Nijmegen de uit 1937 daterende voormalige Philips Radiolampenfabriek tot aan het casco gestript en zeer hoogwaardig weer opgebouwd, met behoud van industrieel karakter. Het object is sinds de renovatie verhuurd aan hoofdzakelijk zorgverleners waaronder het Radboud UMC. De totale huurinkomsten bedragen ca. € 570.000,- op jaarbasis.

Ligging
Het pand is gelegen in Nijmegen Noord (Nijmegen 178.000 inwoners) op zichtlocatie langs de N325 hoofdroute via de Waalbrug van en naar het centrum van Nijmegen. Nijmegen Noord is een jonge nieuwbouwwijk met onder andere veel waterrecreatie, bioscoop, horeca, supermarkt, treinstation en is gelegen op ca. 15 fietsminuten van het stadshart van Nijmegen.

Mogelijkheden en bestemming
De bestemming betreft "Gemengd" en is onder andere bestemd voor: wonen, kantoren, bedrijven, dienstverlening, horeca categorie 1, maatschappelijk en ondersteunende detailhandel.

Verkoopprocedure
Het object wordt verkocht via een openbare inschrijving met voorselectie.

Geïnteresseerde partijen kunnen, middels een hiertoe opgesteld biedingsformulier, uiterlijk op dinsdag 1 september 2020 17:00 uur een bieding doen.
Aan de hand van de binnengekomen biedingen zal de gemeente Nijmegen een select aantal partijen uitnodigen om een due diligence uit te voeren en hun definitieve bod uit te brengen bij de notaris uiterlijk op woensdag 16 september 2020 16:00 uur.
Hierna zal de gemeente Nijmegen zo snel mogelijk overgaan tot gunning.
Deze gunning zal geschieden onder voorbehoud van een door de gemeente Nijmegen conveniërende uitslag van een Bibob onderzoek van kandidaat-koper, onder voorbehoud benodigde interne goedkeuringen van gemeente Nijmegen en onder voorbehoud goedkeuring college van Burgemeester en Wethouders.

Het benodigde biedingsformulier kan worden opgevraagd via info@stonevest.nl.

Meer informatie over het object vindt u op de website van de makelaar.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Stonevest B.V.
Contactpersoon: Michiel Honée
Telefoon: 024 3249133
E-mailadres: info@stonevest.nl
Website: Stonevest B.V.

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod