Voormalig politiebureau Rotterdam
Boezemsingel 12
te Rotterdam

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Boezemsingel 12, 3034 EB Rotterdam
Huidig gebruik:
Politiebureau - museum
Bestemming:
Maatschappelijk-2
Oppervlakte (BVO):
ca. 747 m²
Perceelgrootte:
ca. 0 m²
Bouwjaar:
ca. 1964

Voormalig politiebureau te Rotterdam

Let op: dit object wordt aangeboden door de Politie en valt daarmee buiten de verkoopprocedure van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

Omschrijving
Dit voormalige politiebureau en museum, gebouwd in 1964, omvat circa 747 m² bruto vloeroppervlakte verdeeld over de begane grond (660 m² b.v.o.) en kelder (87,3 m² b.v.o.) in de plint van een appartementencomplex. De begane grond bestaat deels uit het voormalige politiebureau aan de voorkant en een voormalige drukkerij aan de achterkant die laatste dienst heeft gedaan als politiemuseum. De kelder is bereikbaar via een trap in het achterste gedeelte die een aparte ingang met overheaddeur heeft vanaf de zijkant. Het pand leent zich perfect voor gebruik als gezondheidscentrum of kinderdagverblijf. Tevens lijkt het geschikt te zijn voor het transformeren naar woningen. Koper dient hiervoor wel een bestemmingswijziging aan te vragen.

Ligging
Het object is gelegen in een rustige woonwijk, binnen Oud-Crooswijk, met veel groen in de omgeving. Binnen vijf loopminuten bevindt zich de tramhalte Boezemsingel voor tram 7 naar het centrum en Rotterdam CS.

Mogelijkheden en bestemming
Volgens de gemeente Rotterdam is de bestemming van het object Maatschappelijk – 2, zoals beschreven in het bestemmingsplan Crooswijk, vastgesteld door de gemeenteraad op 30 november 2017.

Verkoopprocedure
Het object werd verkocht via een openbare veiling met onvoorwaardelijke biedingen.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Contactpersoon: Paul Stotesbury
Telefoon: 085 877 1460
E-mailadres: pstotesbury@redeptcresa.nl

Overig aanbod Politie

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod