Voormalig politiebureau Franeker
't Want 1
te Franeker

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
't Want 1, 8802PV Franeker
Huidig gebruik:
Leegstand
Bestemming:
Gemengd, onder meer maatschappelijk
Oppervlakte (BVO):
ca. 705 m²
Perceelgrootte:
ca. 3.070 m²
Bouwjaar:
ca. 2005

Voormalig politiebureau te Franeker

Let op: dit object wordt aangeboden door de Politie en valt daarmee buiten de verkoopprocedure van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

Omschrijving
Gesitueerd op een kleinschalig kantorenpark in Franeker-Noord, direct nabij de aansluiting op de A31, werd voor verkoop beschikbaar gesteld het voormalige politiebureau, gelegen op een perceel van 3.070 m².

Het hoofdgebouw, gerealiseerd in 2005, heeft een bruto vloeroppervlak van circa 705 m², verdeeld over begane grond (circa 357 m²) en verdieping (circa 348 m²), overwegend ingedeeld als kantoorruimte.

Losstaand van het gebouw bevindt zich op het afsluitbare terrein een stalling voor 2 auto’s annex berging, alsmede een voormalige wasplaats (carport) en een fietsenstalling.

Op het afgesloten terrein zijn 11 parkeerplaatsen beschikbaar en naast de hoofdentree aan de voorzijde nog eens 3 extra.

Ligging
Het gebouw is gelegen aan de entree van het kantorenpark, op een goede zichtlocatie vanaf de doorgaande weg. Op het park zijn tevens de Rabobank en een gezondheidscentrum gevestigd.

Verkoopprocedure
Dit object werd aangeboden door middel van een gestructureerd verkoopproces met de mogelijkheid tot onderhands bieden, bij de betrokken notaris, tot en met woensdag 16 september 2020 en de mogelijkheid tot online bieden op donderdag 17 september 2020 via de website www.bog-auctions.com.

Meer informatie over het object en de verkoopprocedure vindt u op de website van de makelaar.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

MVGM Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: Wicher Nijenhuis
Telefoon: 088 432 4925
E-mailadres: wk.nijenhuis@mvgm.nl

Overig aanbod Politie

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod