Kleinschalige herontwikkeling aan de rand van het stadscentrum
Spiegelstraat 29
te Haarlem

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Spiegelstraat 29, 2011 BN Haarlem
Huidig gebruik:
Leegstandsbeheer
Bestemming:
Gemengd-1
Oppervlakte (BVO):
ca. 178 m²
Perceelgrootte:
ca. 69 m²
Bouwjaar:
ca. 1850

Kleinschalige herontwikkeling aan de rand van het stadscentrum

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft middels een openbare inschrijving via Kramer & Partners Makelaars verkocht: kleinschalige herontwikkeling gelegen aan de Spiegelstraat 29 te Haarlem voor een bedrag van € 580.000,-.

Omschrijving
Op een fantastische locatie gelegen in autoluw straatje, op loopafstand van het gezellige centrum van Haarlem dat bekend is om de vele winkels, de grote diversiteit aan horeca en het grote aanbod cultuur. Tevens is het station van Haarlem op loopafstand. Het strand en de duinen van Bloemendaal en Zandvoort zijn op fietsafstand gelegen en ook de diverse uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag zijn eenvoudig te bereiken.

Mogelijkheden en bestemming
Het betreft hier een voormalig privéclub waarvan de indeling nog zichtbaar is. Volgens de vigerende bestemming is een privéclub niet meer mogelijk. Het pand dient daarom volledig gerenoveerd te worden. De vigerende bestemming is Gemend-1 en laat wonen, al dan niet in combinatie met de uitoefening van een aan-huis-verbonden beroep, bed & breakfast of gastouderopvang en kantoor zonder loket, praktijkruimte, atelier en een lichte categorie bedrijven toe (zie ruimtelijkeplannen.nl voor de volledige beschrijving).

Indeling
Het object is ingemeten volgens de NEN2580 normen en verdeeld in winkelfunctie op de begane grond en woonfunctie voor de overige twee etages. De gebruiksoppervlakte van de begane grond bedraagt 60 m² en van de twee etages totaal 104 m².

Verkoopprocedure
De verkoop vond plaats bij openbare inschrijving.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Kramer & Partners Makelaars
Contactpersoon: John Kramer
Telefoon: 023 548 2048
E-mailadres: info@kramerenpartners.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod