voormalige Douanekantoor
Huskensweg 17b
te Heerlen

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Huskensweg 17b, 6412 SB Heerlen
Bestemming:
kantoordoeleinden
Perceelgrootte:
ca. 0.21.08 ha
Bouwjaar:
ca. 1953

Verkocht via makelaar: Huskensweg 17b te Heerlen

Het vml. douanekantoor met parkeerterrein aan Huskensweg 17b te Heerlen is op 25 maart 2015 verkocht.

Let op! Dit object wordt verkocht via een makelaar. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaande contactgegevens.

Het Rijksvastgoedbedrijf verkoopt via Boek & Offermans Bedrijfsmakelaars het voormalige Douanekantoor aan de Huskensweg 17B te Heerlen.

Het gebouw ligt ter hoogte van de splitsing Huskensweg/Sittarderweg. Het centrale NS-station van Heerlen is op loopafstand bereikbaar. Er stoppen bussen aan de Sittarderweg. Nabij het gebouw ligt de Parkstad Binnenring met diverse aansluitingen op uitvalswegen richting A2 Maastricht-Eindhoven en de A76 Aken-Heerlen-Antwerpen. Op het terrein is parkeerruimte voor 20 auto's.

Makelaar:
**Boek & Offermans Bedrijfsmakelaars
Boek&Offermans

Bel of mail met Guus de Bock MSc.
045 - 574 32 33
Guus de Bock MSc.
guusdebock@boek-offermans.nl**

KANTOORCOMPLEX + RIANT PARKEERTERREIN

HUSKENSWEG 17B, HEERLEN

VRAAGPRIJS TOTALE OBJECT+PARKEERTERREIN:

EUR 275.000,- K.K.

Soort object :
Kantoorcomplex, bestaande uit drie bouwlagen en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Het betreft het voormalige Douanekantoor van Heerlen. Voor die tijd heeft het object dienst gedaan als magazijn voor de Staatsmijnen, die op steenworp afstand van onderhavige locatie gesitueerd waren.

Het object bestaat uit een betonconstructie, een centraal trappenhuis en vele verschillende kantoorvertrekken, opgedeeld middels semi-permanente en dus makkelijk verplaatsbare scheidingswanden. De kantoren dienen gemoderniseerd te worden.

Aan de overzijde van het kantoorobject is een riant parkeerterrein gesitueerd, deels verhard met betonnen Stelcon-platen. De grootte van dit terrein bedraagt 545 m² waarop ca. 20 auto's geparkeerd kunnen worden.

Momenteel huist in het object een leegstandsbeheerder die de ruimten tijdelijk in bruikleen verschaft heeft ten behoeve van bewoning. Deze leegstandsbeheerder vertrekt uiteraard onvoorwaardelijk na overdracht van de onroerende zaak.

Ligging :
Het object is gelegen aan de ter hoogte van de splitsing Huskensweg/Sittarderweg. Het centrale NS-station van Heerlen is op loopafstand bereikbaar. Er stoppen bussen aan de Sittarderweg en nabij het object ligt de Parkstad Binnenring, die diverse aansluitngen heeft op meerdere uitvalswegen richting A2 Maastricht-Eindhoven en de A76 Aken-Heerlen-Antwerpen.

Algemene gegevens :
Adres: Huskensweg 17B
Postcode: 6412 SB Heerlen
Kadastrale bekendheid: Heerlen, sectie R, nummer 1825+2042
Totale kadastrale grootte: 2.108 m²

Verhuurbaar vloeroppervlak kantoorruimte: ca. 2.058 m² v.v.o.
- kantoorruimte per bouwlaag ca. 686 m² (de begane grond en eerste verdieping hebben geen daglichttoetreding aan achterzijde).

Indeling :
Parterre : hal met trappenhuis, receptie en wachtkamer, gang met meterkasten, toiletgroepen en pantry, kantoorkamers, vergaderruimte, kantineruimte, archiefruimtes en een ruimte voor afval.
1e verdieping : Hal met gang, kantoorkamers, vergaderruimte, toiletroepen, pantry, archiefruimtes, opslagruimte en technische ruimte met opstelling CV.
2e verdieping : Hal met gang, kantoorruimtes, vergaderruimte, toiletgroepen, pantry, archiefruimte en opslag.
Fietsenstalling.
Parkeerterrein :met 20 parkeerplaatsen.

Bouwaard :
Constructie van beton, gevels in metselwerk (grijze betonsteen), raamstroken over de gehele hoogte van de bouwmassa, kozijnen deels van aluminium en deels van kunststof, aan de achterzijde witgeschilderde baksteengevel met grote achtdelige empirieramen

Bouwjaar :
1953 en uitgebreid in 1960. In de jaren 1974, 1987 en 1991 is het pand verbouwd en gerenoveerd tot het huidige kantoorobject.

Bestemming :
Bestemming kantoorobject: volgens het vigerende bestemmingsplan heeft de grond van het kantoor de bestemming 'kantoordoeleinden'.

Aanvaarding :
Per direct mogelijk.

Vastgoedadviseur BOG

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Boek & Offermans
Contactpersoon: Guus de Bock MSc.
Telefoon: 045 - 574 32 33

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod