Verhuurde royale hoekwoning met inpandige garage
Fazantenkamp 328
te Maarssen

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Fazantenkamp 328, 3607CR Maarssen
Huidig gebruik:
Wonen
Bestemming:
Wonen
Oppervlakte (BVO):
ca. 252 m²
Perceelgrootte:
ca. 195 m²
Bouwjaar:
ca. 1978

Royale hoekwoning met inpandige garage te Maarssen

Verkocht middels openbare inschrijving via De Keizer Vechtstreek Makelaars: een royale hoekwoning met inpandige garage gelegen aan Fazantenkamp 328 te Maarssen.

Omschrijving
De royale hoekwoning met inpandige garage ligt aan een pleintje in de woonwijk Fazantenkamp. Het huis is gebouwd omstreeks 1978 en is gelegen op een perceel van 195 m┬▓. De woning wordt verkocht in verhuurde staat met een huurcontract voor onbepaalde tijd.

Ligging
In de directe omgeving van de woning bevinden zich scholen, speeltuinen, een park met een kinderboerderij en een grote natuurlijke speeltuin alsmede een tennispark en een voetbalclub. Het grote winkelcentrum Bisonspoor ligt op korte afstand van de wijk. De woning ligt zeer centraal nabij diverse uitvalswegen zoals de A2 en de Zuilense Ring, maar is ook goed met het openbaar vervoer te bereiken doordat het station van Maarssen op korte afstand gelegen is.

Verkoopprocedure
Het object zal verkocht worden via een openbare inschrijving via De Keizer Vechtstreek Makelaars. Voor meer informatie over de woning en de verkoopprocedure/-voorwaarden klikt u hier . Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de makelaar.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

De Keizer Vechtstreek Makelaars
Contactpersoon: Mevr. M. van der Kammen
Telefoon: 06 23592569
E-mailadres: merel.vanderkammen@dekeizervechtstreek.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod