Vrijstaand woonhuis te Schoorl
Damweg 61
te Schoorl

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Damweg 61, 1871 BN Schoorl
Huidig gebruik:
wonen
Bestemming:
Wonen-2 en Tuin
Oppervlakte (BVO):
ca. 153 m²
Perceelgrootte:
ca. 684 m²
Bouwjaar:
ca. 1915

Vrijstaand woonhuis te Schoorl

Het Rijksvastgoedbedrijf biedt middels een openbare inschrijving via Klaver Makelaardij te koop aan: een vrijstaande woning met tuin gelegen aan de Damweg 61 te Schoorl.

Omschrijving
De woning is omstreeks 1915 gebouwd. De oppervlakte van de woning bedraagt circa 153 m² GO en deze is gelegen op een perceel ter grootte van 684 m². De woning is volledig eigendom en kadastraal bekend als gemeente Schoorl, sectie C, nummer 2758.

Ligging
De woning is gelegen nabij de Rijksweg N9. Tussen de Rijksweg en de woning staat een geluidswal. Schoorl is alom bekend om zijn ligging ten opzichte van bos, duinen, strand en zee. Het gezellige dorpscentrum heeft alle winkels voor de dagelijkse boodschappen alsmede een aantal restaurants.

Mogelijkheden en bestemming
De woning valt onder de bepalingen van bestemmingsplan 'Landelijk Gebied Noord' vastgesteld op 07 juli 2011. De bestemming is 'Wonen-2' en 'Tuin' met de aanduidingen 'maximaal 120 m² bebouwd oppervlak (a)' en 'vrijstaand (v)'

Verkoopprocedure
Het object zal verkocht worden via een openbare inschrijving via Klaver Makelaardij. Voor meer informatie over de woning en de verkoopprocedure/-voorwaarden klikt u hier . Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de makelaar.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Klaver Makelaardij
Contactpersoon:
Telefoon: 0226 414 008
E-mailadres: info@klavermakelaardij.nl

5 woningen in het mooie landelijk gebied van de provincie Noord-Holland

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod