Vrijstaande woning met tuin te Schagerbrug
Rijksweg 62
te Schagerbrug

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Rijksweg 62, 1751 EE Schagerbrug
Huidig gebruik:
wonen
Bestemming:
Wonen
Oppervlakte (BVO):
ca. 95 m²
Perceelgrootte:
ca. 234 m²
Bouwjaar:
ca. 1920

Vrijstaande woning met tuin te Schagerbrug

Het Rijksvastgoedbedrijf biedt middels een openbare inschrijving via Klaver Makelaardij te koop aan: een vrijstaande woning met tuin gelegen aan de Rijksweg 62 te Schagerbrug.

Omschrijving
De woning is omstreeks 1920 gebouwd. De oppervlakte van de woning bedraagt circa 95 m² GO en deze is gelegen op een perceel ter grootte van 234 m². De woning is volledig eigendom en kadastraal bekend als gemeente Zijpe, sectie H, nummer 1134.

Ligging
Aan de voorzijde van de woning is het Noordhollansch kanaal gelegen. In de nabije omgeving zijn de Rijkswegen N9, N248 en N503 gelegen. Op circa 3,5 kilometer afstand ligt Schagen waar diverse voorzieningen te vinden zijn zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Tevens is badplaats Callantsoog op fietsafstand gelegen van het object.

Mogelijkheden en bestemming
De woning valt onder de bepalingen van bestemmingsplan 'Buitengebied Zijpe' vastgesteld op 18 mei 2016. De bestemming is 'Wonen' met dubbelbestemmingen 'Waterstaat - Waterkering' en 'Waarde - Archeologie 6'.

Verkoopprocedure
Het object zal verkocht worden via een openbare inschrijving via Klaver Makelaardij. Voor meer informatie over de woning en de verkoopprocedure/-voorwaarden klikt u hier . Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de makelaar.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Klaver Makelaardij
Contactpersoon:
Telefoon: 0226 414 008
E-mailadres: info@klavermakelaardij.nl

5 woningen in het mooie landelijk gebied van de provincie Noord-Holland

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod