Vrijstaande woning met naastgelegen perceel te Schagerbrug
Rijksweg 59
te Schagerbrug

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Rijksweg 59, 1751 EE Schagerbrug
Huidig gebruik:
wonen
Bestemming:
Wonen
Oppervlakte (BVO):
ca. 202 m²
Perceelgrootte:
ca. 475 m²
Bouwjaar:
ca. 1929

Vrijstaande woning met naastgelegen perceel te Schagerbrug

Het Rijksvastgoedbedrijf biedt middels een openbare inschrijving via Klaver Makelaardij te koop aan: een vrijstaande woning gelegen aan de Rijksweg 59 te Schagerbrug met naastgelegen perceel.

Omschrijving
De woning is omstreeks 1929 gebouwd. De oppervlakte van de woning bedraagt circa 202 m² GO en deze is gelegen op een perceel van 265 m². Het naastgelegen perceel is 210 m² groot. De woning en het naastgelegen perceel zijn volledig eigendom en kadastraal bekend als gemeente Zijpe, sectie H, nummers 1661 en 1662.

Ligging
Aan de voorzijde is het Noordhollandsch kanaal gelegen. In de nabije omgeving zijn de Rijkswegen N9, N248 en N503 gelegen. Op circa 3,5 kilometer afstand ligt Schagen waar diverse voorzieningen te vinden zijn zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Tevens is badplaats Callantsoog op fietsafstand gelegen van het object.

Mogelijkheden en bestemming
De woning en het perceel vallen onder de bepalingen van bestemmingsplan 'Buitengebied Zijpe' vastgesteld op 18 mei 2016. De bestemming is 'Wonen' met dubbelbestemmingen 'Waterstaat - Waterkering' en 'Waarde - Archeologie 6'.

Verkoopprocedure
Het object zal verkocht worden via een openbare inschrijving via Klaver Makelaardij. Voor meer informatie over de woning en de verkoopprocedure/-voorwaarden klikt u hier . Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de makelaar.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Klaver Makelaardij
Contactpersoon:
Telefoon: 0226 414 008
E-mailadres: info@klavermakelaardij.nl

5 woningen in het mooie landelijk gebied van de provincie Noord-Holland

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod