Voormalig politiebureau te Rotterdam
Hoflaan 134
te Rotterdam

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Hoflaan 134, 3062 JM Rotterdam
Huidig gebruik:
Deels leegstand, deels verhuurd
Bestemming:
Maatschappelijk met functieaanduiding 'wonen'
Oppervlakte (BVO):
ca. 652 m²
Perceelgrootte:
ca. 334 m²
Bouwjaar:
ca. 1897

Voormalig politiebureau te Rotterdam

Let op: dit object wordt aangeboden door de Politie en valt daarom buiten de verkoopprocedures van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

Omschrijving
Het betreft een karakteristiek vooroorlogs politiebureau. Het object, ter grootte van circa 652 m² b.v.o. is prachtig gelegen in de historische wijk Kralingen van Rotterdam. Het gedeelte van Kralingen waar dit object ligt behoort tot de rijkste stukjes van Nederland. De wijk kent een groot aantal gemeentelijke en rijksmonumenten en het geheel is een beschermd stadsgezicht. Het onderhavige object is geen officieel monument.

De bestemming is Maatschappelijk met een functieaanduiding ’wonen’. Van het object is circa 228 m² verhuurd voor onbepaalde tijd.

Ligging
In de directe omgeving van het object ligt de Lusthofstraat met vele winkelvoorzieningen en ook zijn er op loopafstand een metro-, bus- en tramhalte gelegen. Tegenover het voormalige politiebureau is een basisschool en de St. Lambertus kerk gelegen. Verder zijn er in Kralingen diverse sportclubs en liggen het kantorenpark Brainpark, de Hogeschool Rotterdam en de Erasmus in Kralingen.

Verkoopprocedure
Dit object wordt aangeboden door middel van een gestructureerd verkoopproces met de mogelijkheid tot onderhands bieden, bij de betrokken notaris, tot en met maandag 11 november 2019 en de mogelijkheid tot online bieden op dinsdag 12 november 2019 via de website www.bog-auctions.com.

Meer informatie over het object vindt u op www.cushmanwakefield.nl.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Cushman & Wakefield
Contactpersoon: Maurik Gommers
Telefoon: 010-4333 555
E-mailadres: rotterdam@cushwake.com

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod