Voormalig politiebureau te Rotterdam
Boezemsingel 13
te Rotterdam

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Boezemsingel 13, 3034 EA Rotterdam
Huidig gebruik:
Leegstand
Bestemming:
Maatschappelijk met functieaanduiding 'wonen'
Oppervlakte (BVO):
ca. 1.988 m²
Perceelgrootte:
ca. 1.355 m²

Voormalig politiebureau te Rotterdam

Let op: dit object wordt aangeboden door de Politie en valt daarmee buiten de verkoopprocedure van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

Omschrijving
Het betreft een karakteristiek vooroorlogs politiebureau. Het object is gunstig gelegen in de Rotterdamse wijk Oud-Crooswijk aan een mooie stadssingel. Het object meet 1.988 m² b.v.o., verdeeld over 4 bouwlagen, met een voor- en een achterterrein. Het perceel is circa 1.355 m² groot.

De bestemming is Maatschappelijk met een functieaanduiding ’wonen’.

Ligging
De Rotterdamse wijk Crooswijk ligt ingeklemd tussen de wijk Kralingen, de Boezem, het Oude Noorden en Centrum. Crooswijk is één van de oorspronkelijk Rotterdamse volksbuurten en de wijk wordt sterk geassocieerd met de 'echte' Rotterdammer en het Rotterdams dialect. Crooswijkers zoeken hun ontspanning in het Kralingse Bos met de daaraan gelegen Kralingse Plas.

Verkoopprocedure
Dit object wordt aangeboden door middel van een gestructureerd verkoopproces met de mogelijkheid tot onderhands bieden, bij de betrokken notaris, tot en met maandag 11 november 2019 en de mogelijkheid tot online bieden op dinsdag 12 november 2019 via de website www.bog-auctions.com.

Meer informatie over het object vindt u op www.cushmanwakefield.nl.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Cushman & Wakefield
Contactpersoon: Maurik Gommers
Telefoon: 010-4333 555
E-mailadres: rotterdam@cushwake.com

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod