Voormalig politiebureau te Gemert
Komweg 45
te Gemert

Verkocht onder voorbehoud

0

Objectinformatie

Adres:
Komweg 45, 5421 LA Gemert
Huidig gebruik:
Leegstand
Bestemming:
Maatschappelijk
Oppervlakte (BVO):
ca. 1.126 m²
Perceelgrootte:
2396 m²
Bouwjaar:
ca. 1998

Voormalig politiebureau te Gemert

Let op: dit object wordt aangeboden door de Politie en valt daarmee buiten de verkoopprocedure van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

Omschrijving
Het betreft een voormalig politiebureau uit 1998, ter grootte van 1.126 m┬▓ b.v.o., gebouwd in twee bouwlagen met een lift. Achter het gebouw ligt een groot afgesloten parkeerterrein met 3 garageboxen en een fietsenstalling. De huidige bestemming is Maatschappelijk. Het object is gunstig gelegen in het centrum van Gemert.

Ligging
In de nabijheid van het object zijn diverse winkels en andere centrumvoorzieningen te vinden. Gemert is onderdeel van de gemeente Gemert-Bakel en is onder meer bekend van het kasteel van Gemert en de Kerk.

Verkoopprocedure
Dit object wordt aangeboden door middel van een gestructureerd verkoopproces met de mogelijkheid tot onderhands bieden, bij de betrokken notaris, tot en met maandag 11 november 2019 en de mogelijkheid tot online bieden op dinsdag 12 november 2019 via de website www.bog-auctions.com.

Meer informatie over het object vindt u op www.cushmanwakefield.nl.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Cushman & Wakefield
Contactpersoon: Maurik Gommers
Telefoon: 010- 4333 555
E-mailadres: rotterdam@cushwake.com

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod