Voormalig politiebureau te Numansdorp
Bernhardstraat 42
te Numansdorp

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Bernhardstraat 42, 3281 BE Numansdorp
Huidig gebruik:
Leegstand
Bestemming:
Maatschappelijk
Oppervlakte (BVO):
ca. 376 m²
Perceelgrootte:
ca. 584 m²
Bouwjaar:
ca. 1969

Voormalig politiebureau te Numansdorp

Let op: dit object wordt aangeboden door de Politie en valt daarmee buiten de verkoopprocedure van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

De Politie biedt dit herontwikkelingsobject te koop aan middels openbare veiling.

Omschrijving
Dit kleine politiebureau, gebouwd in 1969 telt 2 bouwlagen - begane grond met zolder - en omvat circa 376 m┬▓ bruto vloeroppervlakte. De begane grond bestaat uit diverse kamers plus sanitair, keuken en voormalige ophoudruimte. De zolder doet dienst als opslag en kleedruimte. Aangrenzend aan het pand aan de voorkant is een ruime dubbele garage. Achter het pand is een afgesloten buitenterrein met diverse opslagruimtes. Het pand leent zich perfect voor het transformeren naar een woonbestemming. Koper dient hiervoor wel een bestemmingswijziging aan te vragen.

Ligging
Het object is gelegen op een prominente locatie op enkele fietsminuten van het centrum van Numansdorp op de hoek van Bernhardstraat en Esdoornstraat. Binnen enkele loopminuten bevinden zich bushaltes voor streekbussen naar Willemstad en Zuid-Beijerland.

Mogelijkheden en bestemming
Volgens de gemeente Hoeksche Waard is de bestemming van het object beschreven in het bestemmingsplan Buitensluis, vastgesteld door de gemeenteraad op 15 juli 2008.
Recentelijk is een voormalige supermarkt op de tegenover liggende hoek van de straat in 3 woonvilla’s getransformeerd, waardoor een vergelijkbare ontwikkeling op deze locatie haalbaar lijkt.
Voor nadere informatie over het vigerende bestemmingsplan wordt verwezen naar Ruimtelijkeplannen.nl.

Verkoopprocedure
Het object wordt verkocht via een openbare veiling met onvoorwaardelijke biedingen. Een uitgebreide omschrijving van de verkoopprocedure en -voorwaarden vindt u op Vendr.nl.

U kunt ook via Vendr vragen stellen en inschrijven voor de kijkdagen op 16 en 28 oktober 2019.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

REDEPT
Contactpersoon: Paul Stotesbury
Telefoon: 085-877 1460
E-mailadres: paul@redept.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod