Voormalig politiebureau te Strijen
Oranjestraat 32
te Strijen

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Oranjestraat 32, 3291 BS Strijen
Huidig gebruik:
Leegstand
Bestemming:
Maatschappelijk
Oppervlakte (BVO):
ca. 197 m²
Perceelgrootte:
ca. 253 m²
Bouwjaar:
ca. 1964

Voormalig politiebureau in het centrum van Strijen

Let op: dit object wordt aangeboden door de Politie en valt daarmee buiten de verkoopprocedures van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

De Politie biedt dit kleinschalig herontwikkelingsobject te koop aan middels openbare veiling.

Omschrijving
Dit kleine politiebureau is gebouwd in de jaren zestig en telt 2 bouwlagen - begane grond en zolder - en omvat bijna 200 m┬▓ vloeroppervlakte. De begane grond bestaat uit 4 ruime kamers plus sanitair en voormalig ophoudruimte. De zolder is te bereiken via een vlizotrap en doet dienst als opslag. Achter het pand is een afgesloten buitenterrein met toegangshek naar de Julianastraat en een garagebox/opslagruimte. Het pand leent zich perfect voor het transformeren naar een woonbestemming. Koper dient hiervoor wel een bestemmingswijziging aan te vragen.

Ligging
Het object is gelegen op een goede locatie aan de rand van het centrum van Strijen op de hoek van Oranjestraat en Julianastraat. Naast het pand bevindt zich een bushalte voor streekbussen naar Rotterdam-Zuid, Oud-Beijerland en Heinenoord.

Mogelijkheden en bestemming
De bestemming van het object is beschreven in het bestemmingsplan 'Dorpskern Strijen', vastgesteld door de gemeenteraad van Hoeksche Waard op 28 oktober 2014.
Voor nadere informatie over het vigerende bestemmingsplan wordt verwezen naar Ruimtelijkeplannen.nl.

Verkoopprocedure
Het object wordt verkocht via een openbare veiling met onvoorwaardelijke biedingen. Een uitgebreide omschrijving van de verkoopprocedure en -voorwaarden vindt u op Vendr.nl.

U kunt ook via Vendr vragen stellen en inschrijven voor de kijkdagen op 16 en 28 oktober 2019.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

REDEPT
Contactpersoon: Paul Stotesbury
Telefoon: 085-877 1460
E-mailadres: Paul@redept.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod