Kantorencomplex bestaande uit twee kantoren
Verzetslaan 30 en Pikeursbaan 9
te Deventer

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Verzetslaan 30 en Pikeursbaan 9, 7411 HX en 7411 GT Deventer
Huidig gebruik:
Momenteel verhuurd als kantoorlocatie.
Bestemming:
Verzetslaan 30: Kantoor, Pikeursbaan 9: Gemengd
Perceelgrootte:
ca. 4.306 m²

Verkocht: Kantorencomplex te Deventer bestaande uit twee separate kantoren

Omschrijving
De twee kantoorpanden zijn momenteel in gebruik als één kantoorpand. De Verzetslaan 30 heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 5.505 m2 en is gebouwd in 1970 waarbij de uitbreiding dateert van het jaar 2000. De Pikeursbaan 9 heeft een bruto vloeroppervlakte van 972 m2 en is gebouwd in 1963. De kantoorpanden staan op twee percelen grond kadastraal bekend gemeente Deventer, sectie E, nummers 11337 en 11338, tezamen groot 4.306 m2.

Ligging
De kantoorpanden zijn gelegen in het centrum van Deventer. De omgeving bestaat uit een diversiteit aan functies. In de omgeving zijn voornamelijk kantoorgebouwen, winkels en woningen te vinden.

De kantoorpanden liggen op circa 5,3 km afstand van de A1 (Enschede - Deventer - Amersfoort). De bereikbaarheid met het eigen vervoer is goed. Er zijn circa 32 parkeerplaatsen aanwezig, gelegen tussen de twee kantoorpanden. In de omgeving zijn ook voldoende betaalde parkeerplaatsen.
Met het openbaar vervoer zijn de kantoorpanden ook goed te bereiken. Het Centraal Station van Deventer ligt op circa 900 m afstand en een bushalte ligt op loopafstand van de kantoorpanden.

Mogelijkheden en bestemming
Het kantoorpand aan de Pikeursbaan 9 heeft als enkelbestemming 'Gemengd', waaronder onder andere een gebruik als atelier, dienstverlening, kantoor, wonen en specifieke vorm van bedrijvigheid is toegestaan. Het kantoorpand aan de Verzetslaan 30 heeft als enkelbestemming 'Kantoor'. Daarnaast heeft het gehele terrein de dubbelbestemming 'Waarde', archeologisch verwachtingsgebied kleine informatiedichtheid en als gebiedsaanduiding milieuzone- en grondwaterbeschermingsgebied.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: dhr. J. Noltes
E-mailadres: john.noltes@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod