6e tranche defensiewoningen Curaçao
Willemstad
te Curaçao

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Willemstad, Oude Water Curaçao

Nieuwe tranche defensiewoningen op Curaçao

Het Rijksvastgoedbedrijf is namens de Nederlandse Staat actief met de verkoop van diverse voormalige defensiewoningen op Curaçao.

Afgelopen jaren heeft het Rijksvastgoedbedrijf met succes op Curaçao en Aruba voormalige defensiewoningen verkocht. Op Curaçao o.a. in de wijken Kwartje, Oudewater, Grote Berg en Klein Piscadera. Defensie heeft het Rijksvastgoedbedrijf nu wederom verzocht om tot verkoop van zes woningen op Curaçao, gelegen aan Kaya Aescalapius in Oudewater, over te gaan. Tot voor kort werden deze woningen bewoond door Nederlandse defensiemedewerkers en hun gezinnen. Na de kijkdagen worden deze woningen individueel via een vrijwillige veiling door Fung-A-Loi & Samander Notarissen verkocht.

Oudewater Curaçao
Oudewater is onderdeel van de wijk Montaña en ligt op circa 5 kilometer ten oosten van het Schottegat. Oudewater grenst in het noorden aan de wijk Groot Sint Joris en in het oosten aan de wijk Fuik. Aan de zuidzijde grenzen de wijken Rooi Santu en Jan Sofat. In de directe omgeving zijn diverse scholen en winkelcentra gelegen met een grote variëteit aan winkels, minisupermarkten en snacks/toko’s. Ook zijn recreatiepark ‘Recompensa Park’ en de ‘Aloe Vera Plantage’ op korte afstand van Oudewater gelegen. De stranden Caracas baai, De Baya Beach en de Jan Thiel baai, zijn op minder dan 10 minuten rijden gelegen.

Verkoopinformatie
Via de website www.Caribbean-Houses.com de actuele verkoopinformatie en -procedures beschikbaar. Deze website wordt regelmatig bijgewerkt. De updates zijn ook te volgen via Facebook www.facebook.com/caribbeanhouses. De informatie is kosteloos te raadplegen en te downloaden. De data van de kijkdagen en de veiling zullen eveneens op voornoemde media worden getoond.

Status procedure

  •  Bekendmaking/publicatie
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Overeenkomst
  •  Levering (huidige status)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: Dhr. H.C.J. Knippels
E-mailadres: biedboek@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod