Vrijstaande stolpboerderij
Wormerweg 21
te Westbeemster

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Wormerweg 21, 1464 NB Westbeemster
Huidig gebruik:
Leegstandbeheer
Bestemming:
Wonen
Oppervlakte (BVO):
ca. 462 m²
Perceelgrootte:
ca. 3.678 m²
Bouwjaar:
ca. 1900

Vrijstaande stolpboerderij te Westbeemster

Het Rijksvastgoedbedrijf biedt middels een openbare inschrijving via Van Overbeek Makelaars te koop aan: een vrijstaande stolpboerderij te Westbeemster gelegen aan de Wormerweg 21 te Westbeemster.

Omschrijving
Welkom op de Wormerweg!

Op een perceel van 3.678 m² treft u een stolp dat zijn oorsprong omstreeks 1900 vindt. Deze stolp biedt in de huidige situatie 360 m² woonoppervlakte met een inhoud van 1.760 m³. Daarnaast heeft u nog de beschikking over 103 m² inpandige ruimte en er is nog een externe bergruimte van 60 m² aanwezig. De vigerende bestemming is Wonen en de huidige indeling is privéclub. De stolp dient omgebouwd te worden naar een woning of er kan een sloop/nieuwbouw worden toegepast.

De stolp is in gebruik gegeven aan een leegstandbeheerder en wordt bewoond. Deze overeenkomst zal voor de juridische levering worden opgezegd en beëindigd.

De Westbeemster is onderdeel van Werelderfgoed De Beemster.

Ligging
De Beemster heeft een gunstige ligging ten opzichte van de grotere steden Purmerend en Amsterdam en de Rijksweg A7. Alle voorzieningen waaronder scholen en winkels zijn op relatief korte afstand bereikbaar in omliggende dorpen en steden.

Mogelijkheden en bestemming
De vigerende bestemming van dit object is Wonen.

Verkoopprocedure
Het object zal verkocht worden via een openbare inschrijving via Van Overbeek Makelaars. Voor meer informatie over de woning en de verkoopprocedure/-voorwaarden klikt u hier voor de verkooppagina van de makelaar. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de makelaar.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Van Overbeek Makelaars
Contactpersoon:
Telefoon: 0299-428 898
E-mailadres: purmerend@vanoverbeek.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod