Verhard perceel grond voormalige gasfabriek Noordsingel
Zegwaardstraat en Noordsingel
te Rotterdam

Verkocht

Vanaf 2 mei 2019 tot en met 11 juli 2019 was het digitale Biedboek beschikbaar.

0

Objectinformatie

Adres:
Zegwaardstraat en Noordsingel, 3035 TP Rotterdam
Perceelgrootte:
ca. 385 m²

Verhard perceel grond voormalige gasfabriek Noordsingel te Rotterdam

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft via openbare inschrijving het met klinkers verhard perceel grond gelegen nabij de voormalige PI Noordsingel aan de Zegwaardstraat en Noordsingel te Rotterdam voor € 177.700,- verkocht aan TeKa Holding B.V.

Omschrijving
Het perceel is 385 m2 groot en is verhard met klinkers en verder onbebouwd. In het verleden werd het perceel gebruikt als parkeerplaats ten behoeve van de PI Noordsingel.

Ligging
Het perceel wordt omringd door andere percelen en appartementen. Toegang is eventueel mogelijk vanaf de Zegwaardstraat. Het perceel is in volle eigendom bij de Staat en kadastraal bekend gemeente Rotterdam, sectie X, nummer 5492. Een luchtfoto van het desbetreffende perceel grond kunt u downloaden via 'Download meer informatie'.

Mogelijkheden en bestemming
Op dit moment is de bestemming “Verkeer – Erf”. Voor meer informatie over het bestemmingsplan wordt verwezen naar de gemeente Rotterdam.

Verkoopprocedure
Het Rijksvastgoedbedrijf biedt het perceel grond te koop aan middels openbare inschrijving. De Staat heeft de mogelijkheid geboden om een bieding zonder voorwaarden uit te brengen. In het Biedboek vindt u onder meer een uitgebreide omschrijving van de verkoopprocedure en verkoopvoorwaarden. Dit Biedboek kon u digitaal bestellen voor € 75,00 op www.biedboek.nl.

De openbare inschrijving is gesloten op donderdag 11 juli 2019 11:00 uur.

Bezichtigingsmogelijkheden
Het Rijksvastgoedbedrijf heeft belangstellenden de mogelijkheid geboden het perceel grond te bezichtigen. Bezichtigen kon alleen als u bent aangemeld en u een ontvangstbevestiging hebt ontvangen. U kon zich aanmelden voor een bezichtiging via de Biedboekpagina. Hiervoor dient u in het bezit te zijn van het Biedboek.

Meer informatie
Algemene vragen over het perceel grond dan wel vragen over de verkoopprocedure kunt u stellen via biedboek@rijksoverheid.nl.

Status procedure

  •  Bekendmaking/publicatie
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Overeenkomst
  •  Levering (huidige status)

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (12 MB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: Dhr. J. Blok
E-mailadres: Biedboek@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod