Voormalige arbeiderswoning gelegen aan de
Lapdijk 21
te Moerdijk

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Lapdijk 21, 4782 PD Moerdijk
Huidig gebruik:
Leegstand
Bestemming:
Wonen
Oppervlakte (BVO):
ca. 84 m²
Perceelgrootte:
ca. 541 m²
Bouwjaar:
ca. 1933

Verkocht via makelaar: voormalige arbeiderswoning gelegen aan de Lapdijk 21 te Moerdijk

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft verkocht via makelaar Klijsen Makelaars & Taxateurs de voormalige arbeiderswoning gelegen op een perceel van 541 m2 aan de Lapdijk 21 in het buitengebied van Moerdijk. Het object is verkocht voor € 90.000,00 k.k. zonder voorbehoud.

Omschrijving
Een - nog volledig te renoveren – 2 onder 1 kapwoning van omstreeks 1933. Deze voormalige arbeiderswoning is opgetrokken uit steense muren die ten dele zijn voorzien van voorzetwanden. De begane grondvloer is deels van hout en deels van beton. De verdiepingsvloer is van hout en de ongeïsoleerde kap is gedekt met pannen. De houten kozijnen hebben gedeeltelijk dubbelglas. De woning is zeer verouderd en dient volledig te worden aangepakt.

Ligging
De woning is in het buitengebied van Moerdijk gelegen en heeft prachtig uitzicht over het polderlandschap! In de toekomst zullen er naar verwachting windmolens geplaatst gaan worden.

Mogelijkheden en bestemming
Wonen

Verkoopprocedure
Het object is via de makelaar verkocht middels een inschrijving. De inschrijving sloot op woensdag 19 juni 2019 om 12.00 uur.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Klijsen Makelaars & Taxateurs
Contactpersoon: mevrouw I. Aerts-Van Delft
Telefoon: 0162-426348
E-mailadres: info@klijsen.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod