Agrarisch erf met woonhuis en schuren
Uiterdijkenweg 32
te Luttelgeest

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Uiterdijkenweg 32, 8315 PR Luttelgeest
Huidig gebruik:
Agrarisch
Bestemming:
Agrarisch
Oppervlakte (BVO):
ca. 125 m²
Perceelgrootte:
ca. 8.705 m²
Bouwjaar:
ca. 1952

Verkocht via makelaar: erf met woning en schuren aan de Uiterdijkenweg 32 te Luttelgeest

Omschrijving
Aan de rand van de Noordoostpolder, op geringe afstand van Luttelgeest, Marknesse en van het stadje Blokzijl gelegen agrarisch erf, bestaande uit een vrijstaand woonhuis
(type L), een domeinschuur en een kapschuur. Voor velerlei doeleinden geschikt. Het totale erfperceel, in volle eigendom, is 8705 m² groot.

Woning
Aangebouwde woning, gebouwd in 1952 door de toenmalige Directie van de Wieringermeer (Noordoostpolderwerken) van gemetselde spouwmuren en een pannen gedekte schuine kap. De woning is op de begane grond voorzien van isolerende beglazing. De begane grondvloer is een stenen vloer en de verdiepingsvloeren zijn in hout uitgevoerd. De woning is voorzien van centrale verwarming met een Nefit HR cv-combiketel. De indeling van de woning is nog zoals oorspronkelijk gebouwd. Vanuit de keuken is er toegang tot de kelder van 2.00 x 3.00. Ook de schuifdeuren tussen de eet- en de woonkamer zijn nog aanwezig. De woning verkeert in een redelijke staat van onderhoud, maar is wel gedateerd. Rondom het woonhuis is een royale tuin, die thans voornamelijk met gras is aangelegd.

Domeinschuur
Afmeting: 18.60 x 28.20 m = 524 m²
Zijwandhoogte: 2.87 m
Nokhoogte: 10.12 m

In 1952 gebouwde Domeinschuur bestaande uit betonelementen wanden, verlijmde houten spanten en een pannen gedekt dak. Het oorspronkelijke rieten dakbeschot is nog aanwezig. In de tasruimte is een in het werk gestorte betonvloer gelegd. Er is een houten schuifdeur van 4.00 x 4.00 meter in de voorgevel en een houten schuifdeur van 2.80 x 3.30 meter in de zijgevel. Verder zijn de grupstal en de voormalige paardenstal nog gewoon aanwezig. Hierboven is een zolderruimte. De kenmerkende ontluchtingskokers met ontluchtingskanalen aan de binnenzijde zijn ook nog aanwezig. Deze zijn echter wel asbesthoudend.

Kapschuur
Afmeting: 10.00 x 32.00 m = 320 m²
Zijwandhoogte: 2.50 m
Nokhoogte: 5.00 m

De kapschuur is omstreeks 1976 gebouwd en deels als werktuigberging in gebruik (3 spantvakken) en deels als jongveestal (6 spantvakken, 21 meter). De werktuigberging heeft een leembodem en verder geen voorzieningen. De stal is voorzien van twee sectionaldeuren van elk 2.60 x 3.00 meter. De vloer is deels voorzien van betonvloer en deels van een roostervloer met een kleine mestkelder. Gebouwd middels metselwerk gevels, houten spanten en een asbesthoudend golfplaten dak.

Erfverharding
De verharding met een oppervlakte ca. 600 m² bestaat grotendeels uit gebroken puin en deels uit in het werk gestort beton.

Verkoop via makelaar
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Makelaardij Leyten & Van der Linde.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Makelaardij Leyten & Van der Linde
Contactpersoon: dhr. W. de Bekker
Telefoon: 0321 - 388 790
E-mailadres: info@leyten-vdlinde.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod