Voormalig kantoorgebouw SZW
Florijnburg 41
te Nieuwegein

Verkocht

Van 11 april 2019 tot 5 september 2019 was het digitale Biedboek beschikbaar.

0

Objectinformatie

Adres:
Florijnburg 41, 3437 SR Nieuwegein
Huidig gebruik:
Vastgoedbeschermer
Bestemming:
Kantoor
Oppervlakte (BVO):
ca. 1.915 m²
Perceelgrootte:
ca. 533 m²
Bouwjaar:
ca. 1985

Goed toegankelijk voormalig kantoorgebouw SZW middenin een woonwijk gelegen nabij winkelcentrum "Muntplein" in Nieuwegein

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft via openbare inschrijving het voormalig kantoorgebouw SZW gelegen aan Florijnburg 41 te Nieuwegein verkocht .

Het object ligt centraal gelegen in een woonwijk nabij winkelcentrum "Muntplein". De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is ruime parkeergelegenheid rondom het object aanwezig. Het parkeren is openbaar en er zijn geen eigen parkeerplekken aanwezig.

Omschrijving gebouwdelen
Het kantoor bestaat uit een hoofdgebouw van 4 bouwlagen en is circa 1.915 m2 BVO. Elke bouwlaag heeft een centrale gang met aan beide zijden kantoorruimten met veel ramen en verschillende afmetingen met vergezichten over Nieuwegein. Alle verdiepingen zijn via trappenhuizen, aan de kopse zijden, en een lift bij de entree zeer goed bereikbaar. Op de vierde en hoogste bouwlaag, met dakterras op het kantoorgebouw, is vanuit de gemeenschapsruimte/kantine een prachtig uitzicht over Nieuwegein te zien.

Ligging
Het object ligt centraal gelegen in een woonwijk nabij winkelcentrum "Muntplein". Deze woonwijk kenmerkt zich door de diverse bebouwing van woningen en commerciële functies.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer (20 minuten met de tram van Utrecht Centraal Station en slechts 4 minuten lopen van de tramhalte).

Bestemming
Het object heeft de enkelbestemming “kantoor” en dubbelbestemming “waarde-archeologie”. Het wijzigen van het bestemmingsplan is een bevoegdheid van de gemeente Nieuwegein.

Verkoopprocedure
Het Rijksvastgoedbedrijf heeft het gehele gebouw in één keer te koop aangeboden. De verkoop vond plaats bij openbare inschrijving zonder voorselectie. De Staat heeft de mogelijkheid geboden om alleen een onvoorwaardelijke bieding uit te brengen. In het Biedboek vindt u onder meer een uitgebreide omschrijving van de verkoopprocedure en –voorwaarden.

Het uitbrengen van een onvoorwaardelijke bieding was mogelijk tot uiterlijk 5 september 2019 11.00 uur.

Bezichtigingsmogelijkheden
Het Rijksvastgoedbedrijf heeft belangstellenden die een Biedboek hebben besteld, de mogelijkheid geboden het object te bezichtigen.

Meer informatie
Algemene vragen over het object, het Biedboek, de procedure en/of eventuele vragen aan de gemeente Nieuwegein kunt u schriftelijk stellen via biedboek@rijksoverheid.nl.

Belangrijke datums verkoopprocedure
• 11 april 2019: start openbare inschrijving
• 5 september 2019 11.00 uur: uitbrengen onvoorwaardelijke biedingen
• 17 oktober 2019 (in beginsel): gunning
• Half december 2019 (in beginsel): levering

Status procedure

  •  Bekendmaking/publicatie
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Overeenkomst
  •  Levering (huidige status)

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (1 MB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: Dhr. A.F.M. Teuwisse
E-mailadres: biedboek@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod