Opslag- en kantoorruimte gelegen aan het sluizencomplex Sambeek
Maasstraat 8
te Sambeek

Verwacht

0

Objectinformatie

Adres: Maasstraat 8, 5836 BB Sambeek
Huidig gebruik: Het object staat momenteel leeg
Bestemming: Op basis van het ontwerpbestemmingsplan is de voorziene enkelbestemming 'Bedrijf'
Oppervlakte (BVO): ca. 144 m²
Perceelgrootte: 1.030 m²
Bouwjaar: ca. 1960

Binnenkort te koop: voormalig steunpunt Rijkswaterstaat te Sambeek

Binnenkort start het Rijksvastgoedbedrijf met de verkoop middels openbare inschrijving van een voormalig steunpunt van Rijkswaterstaat te Sambeek.

Omschrijving
Het object betreft een opslagruimte/kantoorruimte met één bouwlaag, binnenplaats en ondergrond gelegen aan het sluizencomplex Sambeek. Het object is gebouwd als werkplaats/opslag met instructieruimte die in gebruik is geweest bij Rijkswaterstaat. Het bouwjaar is omstreeks 1960. De oppervlakte BVO betreft 144 m² en de perceelsgrootte is 1.030 m². Het betreft het perceel kadastraal bekend gemeente Boxmeer, sectie K, nummer 2268.

Ligging
Het object is gelegen in het buitengebied van Sambeek, aan het sluizencomplex. Aangrenzend aan het object is een kleine horecagelegenheid (lunchroom) gelegen alsmede diverse woonhuizen. Afgezien van de horecagelegenheid zijn er in de nabijheid geen voorzieningen aanwezig. Op enkele kilometers afstand zijn Sambeek en Boxmeer gelegen met alle dagelijkse voorzieningen. De bereikbaarheid met de auto is goed, in de directe omgeving is geen openbaar vervoer aanwezig. Op eigen terrein bevinden zich enkele parkeerplaatsen. Daarnaast is er voldoende openbare parkeergelegenheid in de buurt.

Mogelijkheden en bestemming
Op basis van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Boxmeer 2008’ heeft het object de gebiedsbestemming ‘Groene hoofdstructuur met natuurwaarden’. Het object heeft in dit bestemmingsplan geen detailbestemming toegekend gekregen. In het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied 2018’ van de gemeente Boxmeer is de voorziene enkelbestemming ‘Bedrijf’ en dubbelbestemming ‘Waterstaat – stroomvoerend regime’.

Verkoopprocedure
Het Rijksvastgoedbedrijf treft op dit moment de voorbereidingen voor de openbare verkoop van het object. Via deze site zal bekend worden gemaakt wanneer de verkoop start. Als u zich registreert op Biedboek.nl krijgt u automatisch bericht als de status wijzigt. Wanneer het object de status "Te Koop" heeft kunt u alle informatie over de verkoop downloaden via uw persoonlijke pagina.

Vragen kunt u schriftelijk stellen via biedboek@rijksoverheid.nl.

Status procedure  

  •  Bekendmaking/publicatie (huidige status)
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Koopovereenkomst
  •  Levering
Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (17 MB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: De heer M. van Rijckevorsel
Telefoon: 088-1158020
E-mailadres: biedboek@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod