Voormalig politiebureau te Losser
Muchteweg 5
te Losser

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Muchteweg 5, 7582 AK Losser
Huidig gebruik:
Leegstandsbeheer
Bestemming:
Maatschappelijk
Oppervlakte (BVO):
ca. 548 m²
Bouwjaar:
ca. 1960

Verkocht via makelaar: voormalig politiebureau te Losser

Let op: dit object werd aangeboden door de Nationale Politie en valt daarmee buiten de verkoopprocedures van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

Omschrijving
Losser is een plaats en gemeente, gelegen in het oosten van de provincie Overijssel, nabij de grens met Duitsland. De gemeente Losser telt in totaal ca. 22.500 inwoners, waarvan er ca. 13.200 woonachtig zijn in de plaats Losser. Gezien de grootte en ligging van de plaats, vervult Losser een regionale functie. Naast enkele nationale retailers in het winkelcentrum vestigen zich voornamelijk lokale/regionale retailers en bedrijven.

Ligging
Het voormalig politiebureau is centraal gelegen in het centrum van Losser, nabij de winkelstraten. Het object is gelegen in de woonwijk Losser-West. In de directe omgeving zijn voornamelijk woningen gesitueerd, met enkele winkels en de supermarkten Albert Heijn en Jumbo. De Muchteweg grenst aan de Gronausestraat, een doorgaande weg die samen met de Oldenzaalsestraat, Enschedesestraat en Lutterstraat de belangrijkste doorgaande wegen vormen in Losser.

Meer informatie over het object vindt u op www.cushmanwakefield.nl.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Cushman & Wakefield
Contactpersoon: Bart Hermans
Telefoon: 020 571 1428
E-mailadres: onlineverkoop@cushwake.com

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod