Jachthaven de Boomhoek
Nieuw-Loosdrechtsedijk 224
te Loosdrecht

Verkocht

Het digitale biedboek is niet meer beschikbaar.

0

Objectinformatie

Adres:
Nieuw-Loosdrechtsedijk 224, 1231 LG Loosdrecht
Huidig gebruik:
jachthaven
Bestemming:
Recreatie Jachthaven
Oppervlakte (BVO):
ca. 7.759 m²
Perceelgrootte:
ca. 00.77.59 ha
Bouwjaar:
ca. 1975

Verkocht
De Jachthaven 'De Boomhoek' aan de Nieuw-Loosdrechtsedijk 224 in Loosdrecht is door het Rijksvastgoedbedrijf verkocht voor € 1.555.000,-.

Het object
De Jachthaven gelegen aan de Nieuw-Loosdrechtsedijk 224 te Loosdrecht bevindt zich midden in het watersportgebied aan de Loosdrechtse Plassen. De Jachthaven bestaat uit een perceel van in totaal 7.759 m2 (77 are en 59 ca.). Het perceel bestaat uit een relatief smalle maar diepe kavel welke deels (ca. 3.000 m2) uit vaste ondergrond bestaat en deels uit water (ca. 4.459 m2) met steigers. Op het perceel zijn 4 opstallen aanwezig waaronder een beheerderswoning, een bijgebouw, een Romneyloods en een kantine. De Romneyloods heeft een bouwhoogte van ca. 7 meter, de overige opstallen bestaan uit 1 bouwlaag. Aan de voorzijde van het perceel bevindt zich voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Aan de achterzijde van het perceel ligt een terras van betonplaten met een schitterend uitzicht over de Loosdrechtse Plassen. Het object is centraal gelegen in de Randstad en is goed te bereiken met de auto. Plaatsen als Amsterdam, Hilversum en Utrecht liggen op minder dan een half uur afstand met de auto.

Bestemming
Volgens opgave van de gemeente Wijdemeren heeft het object volgens het vigerende bestemmingsplan “Tussen de Dijken” de bestemming “Recreatie Jachthaven”. De Staat aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent door de gemeente gedane, c.q. van de gemeente ontvangen informatie omtrent de bestemming. Nadere informatie omtrent de bestemming kunt u bij de gemeente Wijdemeren opvragen.

Verkoopproces
De verkoop vindt plaats op donderdag 27 maart 2014 om 11.00 uur per openbare inschrijving via notariskantoor Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn.

Biedboek bestellen
Vanaf 7 oktober a.s. is het digitale biedboek beschikbaar waarin ondermeer zijn opgenomen: een uitgebreide procedurebeschrijving, milieurapporten, de ontwerpakte van levering en alle andere informatie die nodig is om deel te nemen aan deze openbare inschrijving met (on) voorwaardelijk bod.

Het biedboek (ad € 150,—) kunt u opvragen via deze site, bij Sandra Erades (070-
4245899) van het RVOB of per e-mail (oiw@rvob.nl). Bezichtiging is uitsluitend mogelijk voor belangstellenden die een exemplaar van dit biedboek hebben gekocht.

Nadere informatie wordt op de bezichtigingsdagen verstrekt door de ter plaatse aanwezige vertegenwoordigers van de Staat of telefonisch door Mw. A. Boelens (070-4245893).

Status procedure

  •  Bekendmaking/publicatie
  •  Aanvraag biedboek
  •  Selectiefase
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Overeenkomst
  •  Levering (huidige status)

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: Mevrouw A.R. Boelens

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod