Locatie voor seizoensgebonden paviljoen in Rivierpark Nijmegen-Waal
Gelegen op het eiland 'Veur Lent' tussen de Waal en de Spiegelwaal
te Nijmegen

Verhuurd

Openbare inschrijving sloot op 8 januari 2020 om 12:00 uur.

Luchtfoto 0

Objectinformatie

Adres:
Gelegen op het eiland 'Veur Lent' tussen de Waal en de Spiegelwaal, 6663 KW Nijmegen
Perceelgrootte:
ca. 350 m²

Ontwikkellocatie seizoensgebonden paviljoen in Rivierpark Nijmegen-Waal

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft de locatie Rivierpark Nijmegen-Waal gegund. De verhuring is gegund aan de inschrijver met de beste prijs-kwaliteit verhouding. De huurder gaat de locatie gebruiken voor een seizoensgebonden café/restaurant. De openbare inschrijving vond plaats op 8 januari 2020 te Tilburg.

Het Rijksvastgoedbedrijf biedt in samenwerking met Rijkswaterstaat en de gemeente Nijmegen een perceel grond te huur aan in het Rivierpark Nijmegen-Waal voor de ontwikkeling van een seizoensgebonden paviljoen met mogelijkheden voor horeca.

Locatie
De ontwikkellocatie voor het seizoensgebonden paviljoen is gelegen op het eiland “Veur Lent” tussen de Waal en Spiegelwaal bij Nijmegen, in de omgeving van de Zaligebrug en het evenemententerrein (Ossenwaard) in het Rivierpark Nijmegen-Waal. De ontwikkellocatie is 350 vierkante meter groot, de exacte positionering in het gebied staat nog niet vast. Het gaat om seizoensgebonden gebruik, bestaande uit tijdelijke bebouwing. De functie is in te vullen met horeca, maar ook met culturele, sociaal-recreatieve en milieu educatieve activiteiten.

Rivierpark Nijmegen-Waal
Het Rivierpark Nijmegen-Waal is ontstaan uit het voormalig projectgebied Ruimte voor de Waal, een onderdeel van het landelijke programma Ruimte voor de Rivier. Op 28 maart 2016 is het Rivierpark Nijmegen geopend. Het Rivierpark is een nieuw ingericht gebied dat zorgt voor de veiligheid bij hoge waterstanden, maar ook de identiteit van Nijmegen versterkt als stad aan de Waal. Het Rivierpark zal zich de komende jaren verder ontwikkelen als volwaardig deel van de stad en het omringende landschap. Het paviljoen is daar onderdeel van.

Rivierpark Nijmegen-Waal biedt ruime mogelijkheden voor allerlei vormen van recreatie, evenementen, watersport en horeca. Verder is het een natuurgebied dat grotendeels is aangemerkt als Natura 2000 gebied. Alles bij elkaar maakt dit het Rivierpark een plek waar mensen, zowel nu als in de toekomst graag vertoeven.

Openbare inschrijving
De openbare inschrijving voor deze locatie sloot op 8 januari 2020 om 12:00 uur ’s middags. Onderdeel van de inschrijving is een visie op de uitstraling, waarmee de inschrijver aangeeft dat het te realiseren paviljoen aansluit bij de natuurlijke, dynamische omgeving van het Rivierpark en bij de bestaande landschappelijke kwaliteit. Gunning vindt plaats op basis van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Met de partij aan wie de locatie gegund wordt, sluit het Rijksvastgoedbedrijf een huurovereenkomst met een periode van zes jaar.

Meer informatie over de locatie, de huurvoorwaarden en de openbare inschrijving kunt u vinden in het Biedboek. Het Biedboek was tot en met 8 januari 2020 via deze pagina te downloaden.

Belangrijke datums

 1. Openbare inschrijving start op 6 november 2019
 2. Uiterlijk tot 27 november 2019 indienen van vragen voor de vragenronde
 3. Op 11 december 2019 publicatie van de nota van inlichtingen
 4. Tot 8 januari 2020 voor 12:00 uur 's middags indienen van de inschrijving
 5. In beginsel uiterlijk op 7 februari 2019 definitieve gunning van de huurovereenkomst

Status procedure

 •  Bekendmaking/publicatie
 •  Aanvraag biedboek
 •  Biedingsfase
 •  Gunningsfase
 •  Overeenkomst (huidige status)
 •  Levering

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur & Taxaties
Contactpersoon: Dhr. W. van Meel
E-mailadres: Postbus.rvb.inschrijvingrivierparknijmegen@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod