Horecapunt op Rivierpark Nijmegen-Waal
Gelegen op het eiland 'Veur Lent' tussen de Waal en de Spiegelwaal
te Nijmegen

Verwacht

Rivierpark Nijmegen-Waal 0

Objectinformatie

Adres: Gelegen op het eiland 'Veur Lent' tussen de Waal en de Spiegelwaal, 6663 KW Nijmegen
Perceelgrootte: 350 m²

Ontwikkellocatie horecapunt in Rivierpark Nijmegen-Waal

Het Rijksvastgoedbedrijf biedt in samenwerking met Rijkswaterstaat en de gemeente Nijmegen een perceel grond te huur aan in het Rivierpark Nijmegen-Waal voor de ontwikkeling van een seizoensgebonden paviljoen met mogelijkheden voor horeca.

Locatie
De ontwikkellocatie voor het horecapunt is gelegen op het eiland “Veur Lent” tussen de Waal en Spiegelwaal bij Nijmegen, in de omgeving van de Zalige brug en het evenemententerrein (Ossenwaard) in het Rivierpark Nijmegen-Waal. De ontwikkellocatie is 350 vierkante meter groot (bruto vloeroppervlak), de exacte positionering in het gebied staat nog niet vast. Het gaat om een seizoensgebonden horecafunctie, bestaande uit tijdelijke bebouwing. De functie is ook in te vullen met culturele, sociaal-recreatieve en milieu educatieve activiteiten.

Rivierpark Nijmegen-Waal
Het Rivierpark Nijmegen-Waal is ontstaan uit het voormalig projectgebied Ruimte voor de Waal, een onderdeel van het landelijke programma Ruimte voor de Rivier. Op 28 maart 2016 is het Rivierpark Nijmegen geopend. Het Rivierpark is een nieuw ingericht gebied dat zorgt voor de veiligheid bij hoge waterstanden, maar ook de identiteit van Nijmegen versterkt als stad aan de Waal. Het Rivierpark zal zich de komende jaren verder ontwikkelen als volwaardig deel van de stad en het omringende landschap. Het paviljoen is daar onderdeel van.

Rivierpark Nijmegen-Waal biedt ruime mogelijkheden voor allerlei vormen van recreatie, evenementen, watersport en horeca. Verder is het een natuurgebied dat grotendeels is aangemerkt als Natura 2000 gebied. Alles bij elkaar maakt dit het Rivierpark een plek waar mensen, zowel nu als in de toekomst graag vertoeven.

Meer informatie over de locatie, de huurvoorwaarden en de openbare inschrijving kunt u vinden in het Biedboek. Het Biedboek is via deze website te downloaden zodra de openbare start.

Status procedure  

  •  Bekendmaking/publicatie (huidige status)
  •  Aanvraag biedboek
  •  Selectiefase
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Koopovereenkomst
  •  Levering
Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur & Taxaties
Contactpersoon: Dhr. W. van Meel
Telefoon: 06 18 30 45 95
E-mailadres: will.vanmeel@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod