Vrijstaande woning op Aruba
Bushiri 96
te Aruba

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Bushiri 96, Oranjestad Aruba
Bestemming:
Wonen
Oppervlakte (BVO):
ca. 155 m²
Perceelgrootte:
ca. 705 m²
Bouwjaar:
ca. 1990

Verkocht: Vrijstaande woning op Aruba

De vrijstaande eengezinswoning aan Bushiri 96 op Aruba werd voorheen bewoond door medewerkers van het Nederlandse Ministerie van Defensie. Het Rijksvastgoedbedrijf is namens de Nederlandse staat verantwoordelijk voor de verkoop van deze woning. De woning is individueel verkocht middels een vrijwillige veiling door het notariskantoor Yarzagaray op Aruba.

Ligging
Het district Bushiri is goed gelegen dicht bij het centrum van Oranjestad en de stranden aan de westkant van Aruba. De wijk ligt op korte afstand van de L.G. Smith Boulevard, de hoofdweg van Aruba Noord naar de luchthaven Koningin Beatrix, waar allerlei faciliteiten te vinden zijn. Bushiri staat bekend als een woon- en winkelgebied, dat zich tussen supermarkten, restaurants en kantoorgebouwen bevindt. Het gebied ligt ook op korte afstand van de hotelstrook van Oranjestad.

Kijkdag
Op dinsdag 9 oktober 2018 van 13:30 – 16:30 uur vond de kijkdag plaats.

Procedure veiling
De veiling heeft plaatsgevonden op donderdag 25 oktober 2018 om 10:00 uur in Aruba Surfside Marina (Dolphin Room), L. G. Smith Blvd. 7 Oranjestad Aruba.

De kijkdag en veiling was voor iedereen vrij toegankelijk. Aanmelden was niet nodig.

Meer informatie:
Het Rijksvastgoedbedrijf biedt geïnteresseerden de gelegenheid om de actuele verkoopinformatie, -procedures en bezichtigingsdagen betreffende de woning via de website www.caribbean-houses.com te bekijken en kosteloos te downloaden. De website wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe informatie. De updates zijn ook te volgen via Facebook.

Status procedure

  •  Bekendmaking/publicatie
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Overeenkomst (huidige status)
  •  Levering

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: Dhr. H.C.J. Knippels
E-mailadres: biedboek@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod