Unieke vrijstaande woning met garage en lift
Zeis 21-23
te Wieringerwerf

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Zeis 21-23, 1771 PP Wieringerwerf
Huidig gebruik:
Woonbestemming
Bestemming:
Woonbestemming
Perceelgrootte:
ca. 670 m²
Bouwjaar:
ca. 1993

Verkocht: unieke vrijstaande woning met garage en lift gelegen aan de rand van een woonwijk

Omschrijving
Deze unieke vrijstaande woning met oprit, garage, lift en riante tuin met veel privacy is rustig gelegen aan de rand van een woonwijk op een perceel van 670m². Oorspronkelijk is de woning gebouwd als twee 2-onder-1 kapwoningen, maar in 2002 zijn beide woningen door de vorige eigenaar samengevoegd tot één geheel. In dezelfde periode is een extra dakopbouw geplaatst. Dit alles zorgt voor een inhoud van bijna 1.100 m³ en een woonoppervlakte van ca. 358 m². De toegepaste materialen voelen zeer hoogwaardig aan en geven een luxe uitstraling.

Indeling
De begane grond heeft naast een zeer royale hal, woonkamer en woonkeuken met bijkeuken meerdere ruimtes die te gebruiken zijn als kantoor, praktijkruimte of slaapkamer. De gehele begane grond is voorzien van marmeren plavuizen en half ronde uitbouw voorzien van een groot glasoppervlakte en openslaande deuren naar de tuin. Op de eerste etage zijn 5 ruime slaapkamers en 3 badkamers, waarvan de masterbedroom een eigen badkamer met luxe ligbad en douchecabine heeft.

De tweede etage behelst 3 vertrekken waaronder 1 grote zolderruimte welke zeer geschikt is voor kantoor, sport-workout-ruimte of extra slaapkamer, een kleine kamer en de technische ruimte met 2 cv-ketels in cascadeopstelling. De ruime garage is inpandig te bereiken en is uitgevoerd met spouwmuren, elektrisch bedienbare sectionaldeur en carport. De woning heeft een ruime tuin met enkele terrassen rondom de woning. Tevens is er voldoende parkeerruimte op het erf en op de openbare straat voor het huis. De etages zijn zowel per trap als per lift te bereiken.

Ligging
De woning is gelegen aan een rustige weg aan de rand van een woonwijk nabij het centrum.

Mogelijkheden en bestemming
De bestemming van dit object is woonbestemming.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Verheul Makelaardij.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (110 KB)

Contactgegevens

Verheul Makelaardij
Contactpersoon:
Telefoon: 0223 747 431
E-mailadres: makelaardij@phverheul.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod