Watersport- en recreatiecentrum
Zijlweg 1
te Raamsdonk

Verwacht

0

Objectinformatie

Adres: Zijlweg 1, 4944 AV Raamsdonk
Huidig gebruik: Watersport- recreatiecentrum en jachthaven
Bestemming: Recreatie - verblijfsreactie
Perceelgrootte: 2 ha
Bouwjaar: ca. 1995

Verkoop Hermenzeil uitgesteld

Let op: dit object wordt aangeboden door de gemeente Geertruidenberg en de provincie Noord-Brabant en valt daarmee buiten de verkoopprocedures van het Rijksvastgoedbedrijf.

Eerder is bekendgemaakt dat de verkoop van watersport- en recreatiecentrum Hermenzeil op 30 november 2018 start. In de raadsvergadering van 29 november 2018 is besloten om de verkoop uit te stellen.

Koopprijs belangrijker in selectie
De gemeente en provincie vinden het belangrijk dat ze een ervaren en integere koper vinden die de ambitie heeft om ter plaatse een vitale levendige recreatieonderneming te realiseren. De raad besloot om ook de koopprijs mee te nemen in de eerste selectie van ondernemers. Dit betekent dat we eerst de beoordelingscriteria herzien. Deze leggen we opnieuw ter goedkeuring voor aan de raad. Het is nog niet bekend wanneer de verkoop gaat starten.

Watersport- en recreatiecentrum aan de Brabantse Biesbosch
In Raamsdonk, aan de rand van de Brabantse Biesbosch, ligt Watersportcentrum Hermenzeil. Het terrein is ruim twee hectare groot en bestaat uit een jachthaven met bijbehorende gebouwen, een recreatieterrein en een horecapand met terras en bovenwoning. Gelegen aan het Oude Maasje met open verbinding naar de Brabantse Biesbosch en in het landelijk gebied van Raamsdonk, biedt het watersportcentrum veel mogelijkheden voor nieuwe recreatieve en toeristische ontwikkelingen.

Vragen kunt u per mail stellen via hermenzeil@geertruidenberg.nl.

Status procedure  

  •  Bekendmaking/publicatie (huidige status)
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Koopovereenkomst
  •  Levering
Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Gemeente Geertruidenberg
Contactpersoon:
E-mailadres: hermenzeil@geertruidenberg.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod