Watersport- en recreatiecentrum
Zijlweg 1
te Raamsdonk

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Zijlweg 1, 4944 AV Raamsdonk
Huidig gebruik:
Watersport- recreatiecentrum en jachthaven
Bestemming:
Recreatie - verblijfsreactie
Perceelgrootte:
ca. 2 ha
Bouwjaar:
ca. 1995

Verkocht: watersport- en recreatiecentrum Hermenzeil

Let op: dit object werd aangeboden door de gemeente Geertruidenberg en de provincie Noord-Brabant en viel daarmee buiten de verkoopprocedures van het Rijksvastgoedbedrijf.

Eind 2017 heeft de gemeente Geertruidenberg met ondersteuning van de provincie Noord-Brabant, watersportcentrum en recreatiecentrum Hermenzeil in Raamsdonk aangekocht. Hermenzeil is gelegen aan het Oude Maasje en nabij de Brabantse Biesbosch. Samen met eigenaren van de omliggende gronden en het water, te weten het waterschap Brabantse Delta (WBD) en de Staat, privaatrechtelijk vertegenwoordigt door het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) heeft de gemeente Geertruidenberg besloten het terrein met de daaraan verbonden gebruiksrechten te verkopen en/of te verhuren of in erfpacht uit te geven.

Aan geïnteresseerden is de kans geboden om een nieuwe invulling te geven aan het terrein die bijdraagt aan toeristisch-recreatieve doelstellingen in het gebied. De gemeente en provincie zochten hiervoor een ervaren en integere partij die zelf de ambitie heeft ter plaatse een vitale levendige recreatieonderneming te realiseren.

Het terrein is ruim twee (2,19) hectare groot en bestaat uit:
1. Horecapand met bedrijfswoning en terras
2. Chaletpark/recreatieterrein
3. Botenstalling
4. Woonark
5. Jachthaven (geen onderdeel van de verkoop, wel ingebruikneming van het water)
6. Havenkantoor
7. Werkplaats/loods
8. Recreatieruimte met sanitaire voorzieningen

Geïnteresseerden die deel willen nemen aan de verkoopprocedure kunnen zich via www.geertruidenberg.nl aanmelden om het terrein te bezichtigen. Daartoe wordt op 25 april 2019 en op 2 mei 2019 tussen 11.00 uur en 15.00 uur de mogelijkheid geboden.

Tot 6 mei 2019 krijgen geïnteresseerden de mogelijkheid om vragen in te dienen, die vervolgens middels de inlichtingen openbaar worden gemaakt op 22 mei 2019. Op 13 juni 2019 is de sluitingstermijn voor aanmelding voor geïnteresseerden.

Voor meer informatie over de verkoopprocedure alsmede voor het downloaden van de documentatie voor deelname aan deze verkoopprocedure verwijzen wij u naar www.tender.akroconsult.nl.

Status procedure

  •  Bekendmaking/publicatie
  •  Aanvraag biedboek
  •  Selectiefase
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Overeenkomst
  •  Levering (huidige status)

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Gemeente Geertruidenberg
Contactpersoon: A. Dessens
Telefoon: 070 326 2623
E-mailadres: hermenzeil@akroconsult.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod