Voormalig politiebureau
Schatbergstraat 3
te Lichtenvoorde

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Schatbergstraat 3, 7131 AN Lichtenvoorde
Huidig gebruik:
Leegstaand politiekantoor
Bestemming:
Maatschappelijk
Oppervlakte (BVO):
ca. 420 m²
Bouwjaar:
ca. 1968

Verkocht via makelaar: voormalig politiebureau te Lichtenvoorde

Let op: dit object wordt aangeboden door de Nationale Politie en valt daarmee buiten de verkoopprocedures van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

Het voormalig politiebureau is gelegen in het noorden van Lichtenvoorde in een woonwijk. Het object is goed bereikbaar, via de N18 is de A18 snel bereikbaar (Zevenaar/Enschede). Binnen enkele minuten rijden is het centrum van Lichtenvoorde te bereiken.

Het object wordt leeg en ontruimd opgeleverd. Het pand is gebouwd in 1968 en behelst een totale verhuurbare vloeroppervlakte van 368 m2. Het pand heeft een begane grond (304 m2 v.v.o.) en een eerste verdieping (116 m2 v.v.o.). Parkeren is gratis en mogelijk op de openbare weg.

Bestemming
Volgens de informatie ingewonnen via Ruimtelijkeplannen.nl is het vingerende bestemmingsplan “Woonwijken Lichtenvoorde” van toepassing. Het perceel heeft volgens de planvoorschriften uit dit bestemmingsplan de bestemming “maatschappelijk”. De maximale bouwhoogte bedraagt 10 meter. Voor verdere informatie wordt verwezen naar het vigerende bestemmingsplan.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

CBRE
Contactpersoon: Ellen Coule
Telefoon: 020 626 26 91
E-mailadres: Ellen.coule@cbre.com

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod