Voormalig politiebureau
Spoorsingel 1
te Heerlen

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Spoorsingel 1, 6412 AA Heerlen
Huidig gebruik:
Leegstaand politiekantoor
Bestemming:
Maatschappelijk
Oppervlakte (BVO):
ca. 6.979 m²
Bouwjaar:
ca. 1982

Verkocht via makelaar: voormalig politiebureau te Heerlen

Let op: dit object wordt aangeboden door de Nationale Politie en valt daarmee buiten de verkoopprocedures van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

Het object (voormalig politiebureau) is gelegen in het centrum van Heerlen. Op loopafstand is het treinstation van Heerlen gelegen. De E314 (Leuven, BE- Aken, DE) en A79 (Maastricht- Heerlen) zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Op loopafstand is winkelcentrum ‘Corio Center’ te vinden waar diverse winkels zijn gevestigd.

Het object wordt leeg opgeleverd. Het pand is gebouwd in 1982 en behelst een totale verhuurbare vloeroppervlakte van 6.230 m2. Het gebouw is verdeeld over een kelder (1.436 m2 v.v.o.), begane grond (2.488 m2 v.v.o.), eerste verdieping (2.306 m2 v.v.o.) en een tweede verdieping (51 m2 b.v.o.). Er is voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg.

Bestemming
Volgens de informatie ingewonnen via Ruimtelijkeplannen.nl is van toepassing het vigerende bestemmingsplan “Heerlen-Stad Noord”. Het perceel heeft volgens de planvoorschriften uit dit bestemmingsplan de bestemming “Maatschappelijk”. De maximale bouwhoogte bedraagt 10 meter. Voor verdere informatie wordt verwezen naar het vigerende bestemmingsplan.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

CBRE
Contactpersoon: Ellen Coule
Telefoon: 020 626 26 91
E-mailadres: Ellen.coule@cbre.com

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod