Voormalig politiebureau
Molenweg 31
te Groesbeek

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Molenweg 31, 6561 AH Groesbeek
Huidig gebruik:
Leegstaand politiekantoor
Bestemming:
Maatschappelijk
Oppervlakte (BVO):
ca. 973 m²
Bouwjaar:
ca. 1934

Verkocht via makelaar: voormalig politiebureau te Groesbeek

Let op: dit object werd aangeboden door de Nationale Politie en valt daarmee buiten de verkoopprocedures van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

Het object (voormalig politiebureau) is gelegen in het noorden van Groesbeek. Binnen 15 minuten rijden ben je zowel in Nijmegen als op de A73 (Nijmegen/Maasbracht). Binnen enkele minuten rijden is het centrum van Groesbeek te bereiken.

Heb object wordt leeg en ontruimd opgeleverd. Het pand is gebouwd in 1934 en behelst een totale verhuurbare vloeroppervlakte van 701 m2. Het pand bestaat uit een begane grond (305 m2 v.v.o.), eerste verdieping (242 m2 v.v.o.) en een tweede verdieping (153 m2 v.v.o.). Parkeren is mogelijk op eigen terrein.

Bestemming
Volgens de informatie ingewonnen via [Ruimtelijkeplannen.nl][1] is van toepassing het vigerende bestemmingsplan “Stekkenberg/ Schrouwenberg”. Het perceel heeft volgens de planvoorschriften uit dit bestemmingsplan de bestemming “maatschappelijk”. Voor verdere informatie wordt verwezen naar het vigerende bestemmingsplan

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

ESRE
Contactpersoon: Ellen Coule
Telefoon: 020 626 26 91
E-mailadres: Ellen.coule@cbre.com

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod