Voormalig politiebureau
Loubergweg 3
te Eerbeek

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Loubergweg 3, 6961 EJ Eerbeek
Huidig gebruik:
Leegstaand politiekantoor
Bestemming:
Gemengd
Oppervlakte (BVO):
ca. 614 m²
Bouwjaar:
ca. 1987

Verkocht via makelaar: voormalig politiebureau te Eerbeek

Let op: dit object wordt aangeboden door de Nationale Politie en valt daarmee buiten de verkoopprocedures van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

De Loubergweg is gelegen in het bedrijventerrein “Eerbeek-Zuid”. Dit bedrijventerrein is gelegen in het zuiden van Eerbeek. Eerbeek-Zuid is goed bereikbaar, de N786 is snel te bereiken welke leidt naar de A50 (Eindhoven/Nijmegen/Apeldoorn/Zwolle/Emmeloord). Binnen enkele minuten rijden is het centrum van Eerbeek te bereiken, waar een Jumbo, Hema en Action te vinden zijn.

De propositie (voormalig politiekantoor) wordt leeg en ontruimd opgeleverd. Het pand is gebouwd in 1987 en behelst een totale verhuurbare vloeroppervlakte van 573 m2. Het pand bestaat uit een begane grond (243 m2 v.v.o.) en een eerste verdieping (330 m2 v.v.o.). Parkeren is mogelijk op eigen terrein.

Bestemming
Volgens de informatie ingewonnen via [www.ruimtelijkeplannen.nl][1] is van toepassing het vigerende bestemmingsplan “Eerbeek”. Het perceel heeft volgens de planvoorschriften uit dit bestemmingsplan de bestemming “Gemengd”. De maximale bouwhoogte bedraagt 10 meter. Voor verdere informatie wordt verwezen naar het vigerende bestemmingsplan.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

CBRE
Contactpersoon: Ellen Coule
Telefoon: 020 626 26 91
E-mailadres: Ellen.coule@cbre.com

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod