Voormalig politiebureau
De Blenk 2
te Ulft

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
De Blenk 2, 7071 LH Ulft
Huidig gebruik:
Leegstaand politiekantoor
Bestemming:
Openbare en bijzonder gebouwen
Oppervlakte (BVO):
ca. 532 m²
Bouwjaar:
ca. 1980

Verkocht via makelaar: voormalig politiebureau te Ulft

Let op: dit object wordt aangeboden door de Nationale Politie en valt daarmee buiten de verkoopprocedures van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

Het voormalig politiebureau is gelegen in het centrum van Ulft. Het object is goed bereikbaar via de N317, welke leidt naar de N18/A18 (Zevenaar/Enschede). Winkelcentrum “De Blenk” is naast het object gelegen, waar winkels als de Albert Heijn, Kruidvat en Zeeman gevestigd zijn.

De propositie wordt leeg en ontruimd opgeleverd. Het pand is gebouwd in 1980 en behelst een totale verhuurbare vloeroppervlakte van 469 m2. Het gebouw is verdeeld over een begane grond (247 m2 v.v.o.) en een eerste verdieping (222 m2 v.v.o.). Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van het gebouw.

Bestemming
Volgens de informatie ingewonnen via www.ruimtelijkeplannen.nl is van toepassing het vigerende bestemmingsplan “De Blenk”. Het perceel heeft volgens de planvoorschriften uit dit bestemmingsplan de bestemming ‘’Openbare en bijzondere gebouwen” . De maximale bouwhoogte bedraagt 8 meter. Voor verdere informatie wordt verwezen naar het vigerende bestemmingsplan.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

CBRE
Contactpersoon: Ellen Coule
Telefoon: 020 626 26 91
E-mailadres: Ellen.coule@cbre.com

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod