Monumentale twee-onder-één-kapwoning 'Werk en Bid'
Hoofdweg 14
te Veenhuizen

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Hoofdweg 14, 9341 BH Veenhuizen
Huidig gebruik:
Wonen
Bestemming:
Wonen
Oppervlakte (BVO):
ca. 146 m²
Perceelgrootte:
ca. 00.15.67 ha
Bouwjaar:
ca. 1889

Verkocht via makelaar: monumentale twee-onder-één-kapwoning 'Werk en Bid'

‘Werk en Bid' is een monumentale twee-onder-één-kapwoning op een zeer ruime kavel van 1.567 m2. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1889 in opdracht van De Staat en is uitgebouwd met een ruime slaapkamer en badkamer op de begane grond. Alle voorzieningen bevinden zich dus op de begane grond, maar de woning heeft door de uitbouw ook 5 slaapkamers.

Indeling: voorentree, hal met meterkast, toilet en trapopgang, woonkamer, eetkamer (kamer-en-suite) met kelder, half open keuken, bijkeuken met CV-opstelling, slaapkamer en badkamer met douchehoek, toilet en wastafel. Verdieping: overloop, 4 slaapkamers, douche (douchen in bad), toilet en wastafel. Tweede verdieping: via vaste trap te bereiken bergruimte (mogelijkheid 6e slaapkamer).

Veenhuizen is door haar geschiedenis een bijzonder (architectonisch) dorp. Naast de aanwezigheid van vele rijksmonumenten, is Veenhuizen als geheel aangewezen als beschermd dorpsgezicht. De Staat is nog eigenaar van vele monumenten. Het dorp grenst aan diverse natuurgebieden, zoals het beekdallandschap van 'de Slokkert' en het Fochteloërveen. Grotere plaatsen als Assen, Oosterwolde, Norg en Roden liggen op korte afstand en zijn goed bereikbaar.

De woning is vanwege haar bijzondere karakter aangemerkt als Rijksmonument. - De besloten achtertuin ligt op het noordoosten, is circa 60 meter diep en in gebruik als siertuin en bos. - Bouwkundig keuringsrapport aanwezig. - Verwarming en warm water via CV-ketel (Remeha Avanta, bouwjaar 2001).

Er zijn meerdere geïnteresseerden voor dit object en er zijn reeds meerdere biedingen gedaan. Om alle geïnteresseerden een gelijke kans te geven is in overleg met Ramkema Makelaardij besloten alle geïnteresseerden in de gelegenheid te stellen tot het uitbrengen van een uiterste bod.

Gegadigden die een bod willen uitbrengen, verzoeken wij om óf per e-mail aan makelaardij@ramkema.nl óf per gesloten envelop gericht aan Ramkema Makelaardij B.V. , Bareldsburglaan 1, 8431 AM Oosterwolde FR een uiterste voorstel te doen vóór 13 juli 2018 11:00 uur. Een schriftelijk bod inleveren op het kantoor van Ramkema Makelaardij voor deze datum kan ook.

Voor meer informatie over deze verkoopprocedure en/of het maken van een afspraak voor bezichtiging kan contact worden opgenomen met voornoemd makelaarskantoor of via de website Ramkema.nl.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (610 KB)

Contactgegevens

Ramkema Makelaardij B.V.
Contactpersoon: Marcel Veenen
Telefoon: 0516-514941
E-mailadres: makelaardij@ramkema.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod