Woningen in de wijk Bushiri op Aruba
Oranjestad
te Aruba

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Oranjestad, Bushiri Aruba

Verkocht: 7 woningen in de wijk Bushiri op Aruba

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft namens de Nederlandse Staat in de afgelopen jaren succesvol verschillende voormalige defensiewoningen in de wijken Bushiri en Primavera op Aruba verkocht. Naar aanleiding van deze verkopen heeft het Rijksvastgoedbedrijf besloten om wederom zeven woningen te gaan verkopen in de zeer populaire wijk Bushiri op Aruba.

Bushiri ligt gunstig ten opzichte van het centrum van Oranjestad en de stranden aan de westkant van Aruba. De wijk grenst aan de L.G. Smith Boulevard, de hoofdweg van Aruba Noord naar de Koningin Beatrix luchthaven, in de nabijheid van diverse voorzieningen. De omgeving bestaat uit woonhuizen en verschillende commerciƫle gebouwen, waaronder supermarkten, restaurants en kantoorgebouwen. Bushiri ligt gunstig en op korte afstand van de hotelstrip. Deze vrijstaande eengezinswoningen werden voorheen bewoond door Nederlandse defensiemedewerkers. Alle aangeboden woningen werden individueel via een notaris op basis van vrijwillige veiling verkocht.

Woningen
Bushiri 88
Bushiri 90
Bushiri 92
Bushiri 94
Bushiri 98
Bushiri 100
Bushiri 102

Kijkdagen
Op 2 mei 2018 en 3 mei 2018 vonden de kijkdagen plaats.

Procedure veiling
De veiling heeft plaatsgevonden op 28 juni 2018 om 10:00 uur in de Dolpin Room van Aruba Surfside Marina gelegen aan de L.G. Smith Blvd 7 in Oranjestad Aruba. Deze veiling was openbaar en voor iedereen vrij toegankelijk. De huizen werden publiekelijk en individueel geveild door notaris de heer R.E. Yarzagaray, volgens de Nederlandse veiling methode.

Informatie
Meer informatie over de woningen en de verkoopprocedure kunt u vinden op de website www.Caribbean-Houses.com. Alle informatie, waaronder ook de taxatierapporten, zijn vanaf deze site te downloaden. De updates zijn ook te volgen via Facebook.

Status procedure

  •  Bekendmaking/publicatie
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Overeenkomst
  •  Levering (huidige status)

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: Dhr. H.C.J. Knippels
E-mailadres: biedboek@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod