Objectinformatie:

Adres:Doornseweg 29b, 3832 RM Leusden
Huidig gebruik:Vastgoedbescherming
Perceelgrootte: Ca. 5 ha

Verkocht onder voorbehoud: camping (Kamp Waterloo) plaatselijk bekend Doornseweg 29b te Leusden

Het Rijksvastgoedbedrijf biedt een camping te koop aan met een oppervlakte van ongeveer 5 hectare in een bosrijke omgeving. De camping biedt plaats aan maximaal 50 standplaatsen voor kampeermiddelen en 6 standplaatsen voor stacaravans. Ook is er een toiletgebouw, kantine, berging en vakantiewoning op de camping aanwezig.

Omschrijving en ligging
Het terrein van de VaFaMil-camping (voormalige Stichting Vakantie Faciliteiten Militairen) aan de Doornseweg in Leusden, ook wel Kamp Waterloo genoemd ligt op de grens van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei en grenst aan Amersfoort. Het perceel is in volle eigendom van de Staat en staat kadastraal bekend als gemeente Leusden, sectie B, nummer 765, groot 49.510 m2. Het voormalig campingterrein met vier gebouwen biedt plaats aan maximaal 50 standplaatsen voor kampeermiddelen en 6 standplaatsen voor stacaravans. Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Op het verkochte zijn enkele gebouwen aanwezig waaronder een toiletgebouw, een kleine vakantiewoning, een kantine en een berging. De bebouwing is in totaal groot circa 395 m2 BVO.

Bestemming
De huidige bestemming is “Bos met meervoudige doelstelling”. Een groot deel van het perceel is voorzien van de aanduiding "Camping". Voor meer informatie over het bestemmingsplan wordt verwezen naar de gemeente Leusden of de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Verkoopprocedure
Het Rijksvastgoedbedrijf biedt het gehele perceel met alle gebouwen die daarop zijn gevestigd in één keer te koop aan. De verkoop vindt plaats bij openbare inschrijving zonder voorselectie. De Staat biedt de mogelijkheid een onvoorwaardelijke bieding uit te brengen. Vanaf 28 juni 2018 is het biedboek beschikbaar. Deze kunt u digitaal bestellen voor €75,00 op www.biedboek.nl. In het biedboek vindt u onder meer een uitgebreide omschrijving van de verkoopprocedure en –voorwaarden.

Planning verkoopprocedure
• 28 juni 2018: start openbare inschrijving
6 november 2018 11.00 uur: belangstellenden uitbrengen van een bieding
• 18 december 2018 (in beginsel): gunning

Vragen kunt u via de mail stellen: biedboek@rijksoverheid.nl.

Status procedure

  
  •  Bekendmaking/publicatie
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Koopovereenkomst (huidige status)
  •  Levering
Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (503 KB)

Contactgegevens

    
Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: Dhr. J. Blok
Telefoon: 088 115 80 20
Emailadres: biedboek@rijksoverheid.nl