Voormalig kantoorpand aan de A2
St. Joosterweg 5
te Maasbracht

Verkocht

Van 27 juli 2020 tot 12 oktober 2020 was het digitale biedboek beschikbaar.

0

Objectinformatie

Adres:
St. Joosterweg 5, 6051 HE Maasbracht
Huidig gebruik:
Kantoor
Bestemming:
Bedrijf
Oppervlakte (BVO):
ca. 721 m²
Perceelgrootte:
ca. 5.345 m²
Bouwjaar:
ca. 1985

Voormalig kantoorpand aan de A2 te Maasbracht

Het object is verkocht via een openbare inschrijving.

Omschrijving
Het betreft een voormalig kantoorpand van Rijkswaterstaat, bestaande uit een kantoorgebouw, tuin en parkeerterrein. Het object is gunstig gelegen aan de A2 op een bedrijventerrein. De oppervlakte van het geheel bedraagt circa 5.345 m².

Kantoorgebouw
Het kantoorgebouw bestaat uit een deel dat in 1985 in één bouwlaag is gerealiseerd en een deel dat twee bouwlagen heeft waarbij de tweede bouwlaag in 1990 is gerealiseerd. De totale oppervlakte bvo bedraagt 721 m².
Het gebouw heeft de bestemming ‘bedrijf’. Op basis van het huidige bestemmingsplan is het gebruik als kantoor echter niet toegestaan. Met de gemeente zal hierover in overleg worden getreden door verkoper.

Parkeerterrein
Er is parkeerplaats voor circa 30 auto’s.

Ligging
Het object is gelegen op bedrijventerrein Mortelskoel op een snelweglocatie langs de A2 ten westen van de plaats Maasbracht. Er is sprake van een prima snelweglocatie. De auto bereikbaarheid is erg goed. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is matig.

Mogelijkheden en bestemming
Volgens informatie van de gemeente Maasgouw valt het object onder de bepalingen van het bestemmingsplan ‘Maasbracht-Brachterbeek’, vastgesteld op 28 maart 2013. De bestemming luidt: ‘Bedrijf’, de dubbelbestemming ‘Waarde-Archeologie’en de gebiedsaanduiding ‘milieuzone- roerdalslenk 2’. Voor een deel ten zuiden van het kantoorgebouw luidt de (openbare) bestemming ‘Verkeer’, met dezelfde dubbelbestemming en gebiedsaanduiding.

Volgens de bepalingen in dit bestemmingsplan mag het object niet meer als zelfstandig kantoorpand worden gebruikt. Een kantoorfunctie is uitsluitend toegestaan ter ondersteuning van de bedrijfsactiviteiten.

Voorts heeft de gemeente Maasgouw een principebesluit genomen om medewerking te verlenen aan het (deels) wijzigen van de bestemming en het wijzigen van het bouwblok. Dit principebesluit is geldig tot 29 augustus 2020. Hierna kan een nieuw principeverzoek worden ingediend of een omgevingsvergunning worden aangevraagd.

Voor nadere informatie over het vigerend bestemmingsplan wordt verwezen naar de websites www.gemeentemaasgouw.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl

Verkoopprocedure
Het object is verkocht via een openbare inschrijving met onvoorwaardelijke biedingen. Een uitgebreide omschrijving van de verkoopprocedure en -voorwaarden waren te vinden in het biedboek.

Vragen kunt u stellen via biedboek@rijksoverheid.nl.

Status procedure

  •  Bekendmaking/publicatie
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Overeenkomst
  •  Levering (huidige status)

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (9 MB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: Michiel van Rijckevorsel
E-mailadres: michielvan.rijckevorsel@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod