Voormalig politiebureau
Zuiderwagenplein 1
te Lelystad

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Zuiderwagenplein 1, 8224 AD Lelystad
Huidig gebruik:
Kantoor
Bestemming:
Kantoor
Oppervlakte (BVO):
ca. 4.731 m²
Bouwjaar:
ca. 1970

Voormalig politiebureau te Lelystad

Let op: dit object wordt aangeboden door de Nationale Politie en valt daarmee buiten de verkoopprocedures van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

Op 1 augustus 2018 is het potentieel transformatieobject in het oude centrum van Lelystad geleverd
Het object is een voormalig gemeentehuis en gebouwd rond 1970. Het is met het achterliggende ‘Smedinghuis’ het eerste kantoorgebouw van Lelystad. Het gebouw is ontworpen door Architectenbureau Van Mourik en Du Pon uit Den Haag. Het gebouw heeft een kantoor bestemming maar leent zich eventueel voor herbestemming. Het gehele gebouw heeft een bruto vloeroppervlakte van 4.731 m² en een verhuurbaar vloeroppervlakte van 3.757 m² en is verdeeld over 8 verdiepingen.

Het gebouw is gelegen in het ‘Lelycentre’, het oude stadshart/centrum van Lelystad. Het gebouw is gelegen op circa 10 minuten rijafstand van de autosnelweg A6 (Emmeloord – Almere – Amsterdam). Tevens zijn er diverse bushaltes in de directe nabijheid. Er zijn diverse voorzieningen zoals een sportschool en winkelcentrum ’t Lelycentre in de directe nabijheid. In het winkelcentrum zijn diverse winkels en horecavoorzieningen aanwezig.

Op dit moment heeft het gebouw de bestemming ‘kantoor’ echter is de gemeente in een vergevorderd stadium met een plan om het gehele Lelycentre-gebied een upgrade te geven. Het gebouw leent zich eventueel voor herbestemmen/transformatie.

Verkoopproces
Het pand werd aangeboden door middel van een transparant en gestructureerd verkoopproces. Partijen zijn uitgenodigd om bij de notaris een bod uit te brengen. Dat kon tot en met 12 april 2018.

Kijkdagen
Het was mogelijk om het gebouw te bezichtigen. De kijkdagen vonden plaats op 19 februari 2018 en 5 maart 2018.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Cushman & Wakefield
Contactpersoon: Melle van der Wal
Telefoon: (038) 4 258 800
E-mailadres: talitha.holleman@cushwake.com

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod