Voormalig huurwoning
Het Kompas 6
te Dronten

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Het Kompas 6, 8251 CG Dronten
Huidig gebruik:
Woning
Bestemming:
Wonen
Oppervlakte (BVO):
ca. 109 m²
Perceelgrootte:
ca. 0.02.12 ha
Bouwjaar:
ca. 1965

Verkocht: tussenwoning gelegen te Dronten

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft een ruime tussenwoning gelegen in Dronten met balkon, bijkeuken, een vrijstaande berging, ondergrond en tuin verkocht.

Indeling
Begane grond: overdekte entree, portaal met garderobe, meterkast en toiletruimte. Aansluitend bevindt zich de tussenhal met praktische kelderkast, trapopgang naar de verdieping en doorgang naar de woonkamer en de keuken. De woonkamer biedt een inbouwkast en de zithoek aan de voorzijde van de woning. De eetkamer bevindt zich aan de achterzijde. De gesloten keuken beschikt over een eenvoudig keukenblok, warmwaterboiler en inbouwkast en biedt toegang tot de bijkeuken met verwarming en aansluiting voor de wasmachine.
De diepe tuin is gelegen op het westen en voorzien van een houten berging en achterom via het achterpad.

Eerste verdieping: ruime overloop met aansluitend vier slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 15, 12, 8 en 5m┬▓ groot. 3 Slaapkamers beschikken over ingebouwde kasten. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een balkon en een wastafel. De badkamer beschikt over de originele granitovloer, een douche met thermostaatkraan en een wastafel;

Tweede verdieping: middels een vlizotrap te bereiken bergzolder met dakraam. De c.v.-ketel is op deze verdieping gesitueerd.

Voor meer informatie over deze woning, de verkoopprocedure en de kijkdagen verwijs ik u naar de website www.vanderlinden.nl.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (88 KB)

Contactgegevens

Van der Linden makelaardij
Contactpersoon: Mevr. M. Lanphen
Telefoon: 0321-336111
E-mailadres: info.dronten@vanderlinden.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod