Woning aan de Jaffastraat 3 te Utrecht
Jaffastraat 3
te Utrecht

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Jaffastraat 3, 3532 EL Utrecht
Huidig gebruik:
Wonen
Bestemming:
Wonen
Oppervlakte (BVO):
ca. 139 m²
Perceelgrootte:
ca. 00.01.05 ha
Bouwjaar:
ca. 1936

Verkocht: jaren-dertig eengezinswoning aan de Jaffastraat 3 te Utrecht

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft deze jaren-dertig eengezinswoning van ruim 120 m2 met een tuin van circa 35 m2 en een schuur van circa 13m2 verkocht. Het woonhuis is gelegen in de mooie en kindvriendelijke wijk Majella op een steenworp afstand van het Majellapark. Het centraal station, opstapplaatsen voor het openbaar vervoer en de uitvalswegen zijn dichtbij. U hoeft voor de dagelijkse boodschappen en om lekker een hapje te gaan eten de wijk niet uit, diverse supermarkten, winkels en restaurantjes zijn immers in de directe omgeving te vinden.

Tevens is het gezellige stadshart van Utrecht op slechts 10 minuten fietsafstand gelegen.

Begane grond
We betreden de woning via de entree met meterkast. In het verlengde van de entree is de trapopgang alsmede de gang naar de woonkamer.
De ruime woonkamer is aan de voorzijde in gebruik als living en is voorzien van een fraaie erker en een schouw. Aan de achterzijde is de eetkamer met moderne keuken met kookeiland gesitueerd. De royale achtertuin is via de openslaande deuren te bereiken vanwaar u de ruime berging met achterom kunt betreden.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop zijn alle op deze etage gelegen vertrekken bereikbaar. We treffen hier 2 slaapkamers, de badkamer en het separate toilet aan. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot het balkon en de moderne badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en een wastafelmeubel.
Tweede verdieping:
Middels een vaste trap komen we op de tweede verdieping waar we een grote open ruimte treffen welke eenvoudig is op te delen in 2 extra slaapkamers. De opgetrokken achtergevel en de dakkapel aan de voorzijde zorgen hier voor veel ruimte en meer dan genoeg daglicht.

Op de zolderetage zijn tevens de aansluitingen voor de wasapparatuur, de CV-opstelling en een tweede badkamer welke is voorzien van een douche, derde toilet en een wastafel. Door deze voorzieningen zou deze verdieping dan ook perfect kunnen fungeren als logeerverdieping.

Bijzonderheden
- Oplevering in overleg
- Verwarming en warm water middels combi CV-ketel
- De woning is deels voorzien van dubbele beglazing
- Voor de maatvoering en de indeling zie de bijgevoegde plattegronden
- De woning is nooit bewoond geweest door verkoper
- Bouwkundige keuring aanwezig

Belangrijke data
Sluiting inschrijving: 18 december 2017 om 12:00 uur
Gunningsdatum in beginsel: 16 februari 2018

LET OP:
Deze woning wordt verkocht door het Rijksvastgoedbedrijf (Ministerie van Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties) en dit zal gebeuren middels een verkoop bij inschrijving en deze inschrijving sluit op maandag 18 december 2017 om 12:00 uur. Voor vragen over deze procedure kunt u uiteraard contact opnemen met Grada Jager Makelaardij.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (5 MB)

Contactgegevens

Grada Jager Makelaardij
Contactpersoon: Bob Achterberg
Telefoon: 030-2967770
E-mailadres: makelaardij@gradajager.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod