Objectinformatie:

Adres:Oranjestad, Primavera, Sabana Blanco / Mahuma zone te Oranjestad-Oost op Aruba

Start verkoop vierde tranche defensiewoningen op Aruba

Het Rijksvastgoedbedrijf is namens de Nederlandse Staat sinds anderhalf jaar actief met de verkoop van de voormalige defensiewoningen op de eilanden Curaçao en Aruba. Gezien de grote belangstelling heeft het Rijksvastgoedbedrijf wederom besloten vanaf 14 november 2017 een aantal woningen voor verkoop aan te bieden aan de markt.

Zes woningen worden te koop aangeboden op Aruba. De woningen bevinden zich in de wijk "Primavera, Sabana Blanco / Mahuma zone" te Oranjestad-Oost. Deze wijk staat bekend om zijn rustige en centrale ligging. De wijk ligt op korte afstand van de hoofdweg naar Santa Cruz van Oranjestad en op circa 7 minuten rijden van Oranjestad, de hoofdstad van Aruba. De luchthaven "Koningin Beatrix" ligt op circa 3 minuten rijden van de woningen en circa 8 minuten van de "Hotel-strip". Het is ongeveer 45 minuten rijden naar San Nicolas, Aruba’s tweede grootste stad.

De woningen werden bewoond door Nederlandse defensiemedewerkers en worden nu individueel op basis van vrijwillige veiling verkocht door notariskantoor Yarzagaray & Partners op Aruba.

Het Rijksvastgoedbedrijf biedt belangstellenden de gelegenheid om de actuele verkoopinformatie, -procedures en bezichtigingsdagen betreffende de woningen via www.caribbean-houses.com te bekijken en kosteloos te downloaden. De website wordt regelmatig voorzien van een update met nieuwe informatie. Tevens kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

De updates zijn ook te volgen via Facebook.com

Status procedure

  
  •  Bekendmaking/publicatie (huidige status)
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Koopovereenkomst
  •  Levering
Bekijk locatie in Google Maps


Contactgegevens

    
Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: Dhr. H.C.J. Knippels
Telefoon: 088 115 80 20
Emailadres: biedboek@rijksoverheid.nl