4e tranche defensiewoningen Aruba
Oranjestad
te Aruba

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Oranjestad, Primavera, Sabana Blanco / Mahuma zone te Oranjestad-Oost op Aruba

Verkocht: vierde tranche defensiewoningen op Aruba

Het Rijksvastgoedbedrijf is namens de Nederlandse Staat ruim anderhalf jaar actief met de verkoop van de voormalige defensiewoningen op de eilanden Cura├žao en Aruba. Gezien de grote belangstelling heeft het Rijksvastgoedbedrijf wederom besloten vanaf 14 november 2017 een aantal woningen voor verkoop aan te bieden aan de markt.

Zes woningen zijn te koop aangeboden op Aruba. De woningen bevinden zich in de wijk "Primavera, Sabana Blanco / Mahuma zone" te Oranjestad-Oost. Deze wijk staat bekend om zijn rustige en centrale ligging. De wijk ligt op korte afstand van de hoofdweg naar Santa Cruz van Oranjestad en op circa 7 minuten rijden van Oranjestad, de hoofdstad van Aruba. De luchthaven "Koningin Beatrix" ligt op circa 3 minuten rijden van de woningen en circa 8 minuten van de "Hotel-strip". Het is ongeveer 45 minuten rijden naar San Nicolas, Aruba’s tweede grootste stad.

De woningen werden bewoond door Nederlandse defensiemedewerkers en worden nu individueel op basis van vrijwillige veiling verkocht door notariskantoor Yarzagaray & Partners op Aruba.

Via www.caribbean-houses.com is informatie beschikbaar gesteld over de verkoopprocedures en bezichtigingsdagen betreffende de woningen. De website wordt regelmatig voorzien van een update met nieuwe informatie.

De updates zijn ook te volgen via Facebook.com

Status procedure

  •  Bekendmaking/publicatie
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Overeenkomst
  •  Levering (huidige status)

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: Dhr. H.C.J. Knippels
E-mailadres: biedboek@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod