4e tranche defensiewoningen Curaçao
Willemstad
te Curaçao

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Willemstad, Grote Berg op Curaçao

Verkocht: vierde tranche defensiewoningen op Curaçao

Het Rijksvastgoedbedrijf is namens de Nederlandse Staat ruim anderhalf jaar actief met de verkoop van de voormalige defensiewoningen op de eilanden Curaçao en Aruba. Gezien de grote belangstelling heeft het Rijksvastgoedbedrijf wederom besloten vanaf 14 november 2017 een aantal woningen voor verkoop aan te bieden aan de markt.

Acht woningen zijn te koop aangeboden op Curaçao. De woningen zijn gelegen in de populaire en snelgroeiende woonwijk "Grote Berg". Grote Berg is centraal gelegen en slechts enkele minuten rijden van stranden zoals Porto Mari, Cas Abou, Vaersenbaai. Grote Berg is circa 10 minuten rijden van de luchthaven "Hato" en ca. 20 minuten van het centrum van Willemstad, de hoofdstad van Curaçao.

De woningen werden bewoond door Nederlandse defensiemedewerkers en worden nu individueel op basis van vrijwillige veiling verkocht door notariskantoor Burgers & Fung a Loi op Curaçao.

Via www.caribbean-houses.com is informatie beschikbaar gesteld over de verkoopprocedures en bezichtigingsdagen betreffende de woningen. De website wordt regelmatig voorzien van een update met nieuwe informatie.

De updates zijn ook te volgen via Facebook.com

Status procedure

  •  Bekendmaking/publicatie
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Overeenkomst
  •  Levering (huidige status)

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: Dhr. M.J.C. von Bönninghausen
E-mailadres: biedboek@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod