Objectinformatie:

Adres:Willemstad, Grote Berg op Curaçao

Start verkoop vierde tranche defensiewoningen op Curaçao

Het Rijksvastgoedbedrijf is namens de Nederlandse Staat sinds anderhalf jaar actief met de verkoop van de voormalige defensiewoningen op de eilanden Curaçao en Aruba. Gezien de grote belangstelling heeft het Rijksvastgoedbedrijf wederom besloten vanaf 14 november 2017 een aantal woningen voor verkoop aan te bieden aan de markt.

Acht woningen worden te koop aangeboden op Curaçao. De woningen zijn gelegen in de populaire en snelgroeiende woonwijk "Grote Berg". Grote Berg is centraal gelegen en slechts enkele minuten rijden van stranden zoals Porto Mari, Cas Abou, Vaersenbaai. Grote Berg is circa 10 minuten rijden van de luchthaven "Hato" en ca. 20 minuten van het centrum van Willemstad, de hoofdstad van Curaçao.

De woningen werden bewoond door Nederlandse defensiemedewerkers en worden nu individueel op basis van vrijwillige veiling verkocht door notariskantoor Burgers & Fung a Loi op Curaçao.

Het Rijksvastgoedbedrijf biedt belangstellenden de gelegenheid om de actuele verkoopinformatie, -procedures en bezichtigingsdagen betreffende de woningen via www.caribbean-houses.com te bekijken en kosteloos te downloaden. De website wordt regelmatig voorzien van een update met nieuwe informatie. Tevens kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

De updates zijn ook te volgen via Facebook.com

Status procedure

  
  •  Bekendmaking/publicatie (huidige status)
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Koopovereenkomst
  •  Levering
Bekijk locatie in Google Maps


Contactgegevens

    
Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: Dhr. M.J.C. von Bönninghausen
Telefoon: 088 115 80 20
Emailadres: biedboek@rijksoverheid.nl